Jump to content

Bureksa

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Bureksa je dobio reakciju od rozenaočale u Telefonski kontakti žrtve i počinitelja oboteljskog nasilja   
    To nije emailom nego e komunikacija a njezina odvjetnica to isti dan nije mogla preuzeti jer je bila na putu. Ali nema veze ionako je czss upoznat o mjeri telefonom od strane njegove odvjetnice pa je zatim czss upoznao nju također telefonom. A kao što ste već rekli telefonom je mogap zvati bilo tko. 
  2. Hvala
    Bureksa je reagirao na rozenaočale u Telefonski kontakti žrtve i počinitelja oboteljskog nasilja   
    Odmah prilikom prvog tretmana napomenuti stručnjacima za problem s lego kockama. Oni će znati kako pomoći djetetu, majka to neće sama moći riješiti. Otac bi pak svoje psihičke probleme trebao rješavati kod psihijatra jer način kako se ponaša prema djetetu - daj to meni, ti si nesposoban, evo gledaj kako se to radi - sigurno nije dobar način.
  3. Hvala
    Bureksa je reagirao na rozenaočale u Telefonski kontakti žrtve i počinitelja oboteljskog nasilja   
    Ne mora uopće biti u pitanju veza, mito, korupcija. Može biti do djelatnika CZSS: da nema dovoljno iskustva, da je lakovjeran, da ne zna čitati ljude, da ne poznaje zakone, da pati od stereotipa (policajac ne može biti agresivan jer on brine za red i mir) itd.
    Mora poduzeti ono što sam već ranije napisala, žaliti se na SVE nepravilnosti rada CZSS. Netko će reagirati. U krajnjem slučaju DORH.
     
    Molim nekoga tko se bolje razumije u ovo pitanje da odgovori jer se ja za sada nisam susrela da su mjere/presude sudovi dostavljali e-mailom, no, možda su to pojedini sudovi počeli raditi zbog korone? Ali tada bi i Vašoj prijateljici odnosno njenoj odvjetnici dostavili e-mailom da su se odlučili na takav način dostave - ne bi jednoj strani slali poštom, a drugoj e-mailom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija