Jump to content

Guiana

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Da,hvala,kako rekoh,piše da se podnosi u dva primjerka i ne navodi se i mogućnost putem maila,dakle ostaje mi dobra stara pošta i preporučena pošiljka..Nego eto,kad se već potvrda o uplati kazne može slati mailom,pomislih,možda može i prigovor,jer ide na istu postaju. Svakako,zahvaljujem za odgovor.
 2. Pozdrav,molim savjet. Smijem li prigovor na prekršajni nalog uložiti online? Inače se traži u 2 primjerka,pa ako smijem,neću valjda slati 2 maila..makar ni to nije teško.. Svakako,ne navodi se mogućnost online podnošenja prigovora,ali zbog situacije sa virusom itd,pomislih da bi bilo lakše i pametnije tako..i u privitke staviti fotografije dokumenata.. Dakle,zakon to dopušta ili ne? Unaprijed zahvalan.
 3. Guiana

  Zid i susjed

  Poštovani Moja kuća sa svih strana je omeđena zidom koji je na mom terenu.Susjed s kojim graničim ima vrt,i sva zemlja je naslonjena na moj zid, što povremeno dovodi do problema s vlagom u mom podrumu,npr,kad su velike kiše,nakon par dana u konobi ( podrumu) izbija vlaga,jer je susjedov vrt uzdignut u odnosu na konobu. Također,susjed sad uz moj zid postavlja ogradu,i radi betonske nosače stupova,opet naslonjene na moj zid.Tvrdi da je dovoljno odvojiti ih nečim tankim od zida,i da na taj način neće biti naslonjen na isti. Imam li pravo tražiti da udalji zemlju i betonske nosače s
×
×
 • Napravi novi...