Jump to content

Mar mar

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Taman sam i mislila da je tako sa najmom. Otkaže se ugovor i amen. Jer inspekcija će doći to je neizostavno jer sad haraju
  2. Imam pitanje na ovu temu. Imam d.o.o konkretno frizerski salon. Sad je u tijeku prijepis firme na muža, pa će mi on dati otkaz. Imam nešto duga prema poreznoj i to bi otplatili kroz neko vrijeme (bojim se one šeme sa stečajem). Zanimam me sad, on meni da otkaz i nema više zaposlenih u frizerskom salonu. Na koji način mogu zatvoriti taj frizerski, odnosno gdje to moram prijaviti? Znači firma ostaje, on kao direktor zaposlen u drugoj firmi. Firmu planiramo zatvoriti kada otplatimo taj dug. Hvala unaprijed na savjetima.
  3. Jako ste se svi potrudili i hvala na tome. Odlučila sam ptepisati firmu na muža, on ima preko 7.000 kn tako da me ne kači ta razlika doprinosa, polako vratiti dug državi i zatvoriti. Drugačije nejde. Hvala svima.
  4. Uh, teško. Znači, odjavim se u svojoj firmi, otovrim paušalni obrt, opet plaćam razliku doprinosa iz firme? Ako sam ja to dobro shvatila.
  5. Da li netko zna. Ako se odjavim iz firme i otvaram obrt, mogu li tražiti poticaje za samozapošljavanje?
  6. Ako si ne dam otkaz, još se više gomilaju dugovi.
  7. Hvala Vam na opširnim odgovorima..Imam imovinu tj inventar. Da li ga mogu sad prodati nekome za mali novac? Fizičkoj osobi ili firmi?
  8. Pozdrav. Ovakva je situacija. Tko zna molim da mi pomogne. Imam firmu d.o.o jedina sam zaposlena. Sad i imam i dug za doprinose 11.000 kn. Blokiran račun firme. Pitanje. Što ako ostavim firmu u blokadi? Koja je procedura da ju Fina ili porezna sami zatvore? A ja bi sebi dala otkaz i otvorila obrt. Frizerski salon. Da li taj obrt ako otvorim prije likvidacije ulazi u moju imovinu ili se samo gleda imovina firme? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija