Jump to content

Swen75

Korisnik
 • Broj objava

  19
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Swen75

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

73 pregleda profila
 1. Ne razumijem sto to tocno u praksi znaci... Znaci da mi ne mogu naplatiti kaznu? Mogu li mi reci da to vratim u prvobitno stanje? Sto napraviti? Pustiti kako jest ili ici legalizirati to? Strah me da ako krenem legalizirati da me ne odbiju i kazu da vratim u prvotno stanje. A ako 40 godina nitko nije reagirao, valjda niti nece, jel? Molim savjet sto uciniti?
 2. Pozdrav, htio bih se nadovezati na ovu temu s pitanjem. Vrijedi li i danas ovo o zastari nakon 3 godine? Radi se o nezakonito nadodanim prozorima na zgradi koja je kulturni spomenik. To je napravio bivsi vlasnik stana, te je od tada proteklo nekoliko desetljeca. Znaci li da mi danas vise nitko nista ne moze. tj. zahtjevati vracanje u prvobitno stanje? Hvala.
 3. Da, ali mi treba ovaj drugi spomenuti dokument, posto se ovdje ne spominju prozori.
 4. Dovrsena. S time da na pocetku pise: "Ozakonjuje se nezakonito rekonstruirana zdrada (izrada garaze i nadstresnice...........itd). Nigdje se izrijekom ne spominju moji prozori.
 5. Pise da da, ali je naglasak na nekakvim radovima u prizemlju. Doticni prozori se kao takvi nigdje ne spominju.
 6. Hvala na odgovoru. Samo jos jedno pitanje. Ti prozori su ugradjeni negdje 60ih godina. Rijesenje o izvedenom stanju za zgradu je iz 2017. godine. Znaci li to da je to mozda automatizmom legalizirano ili ne?
 7. Nije li protuzakonito prodavati nekretninu koja nema sve legalizirano? Prevara? Za ugradnju tih prozora je trebalo odobrenje ministarstva kulture, ali je bivsi vlasnik to napravio na svoju ruku. Znaci, danas-sutra meni netko moze doci i reci da moram vratiti to u prvobitno stanje...? Sto mogu napraviti po ovom pitanju?
 8. Postovani, nakon sto sam kapario stan u zgradi koja je proglasena zasticenim kulturnim spomenikom u centru Zagreba, doznao sam da su 2 prozora naknadno napravljena i da nisu legalizirani. Imam li pravo traziti povrat kapare? Hvala.
 9. Hvala. A smije li mi predstavnih stanara zabraniti da izlazim na terasu ili stavim stol i stolice tamo?
×
×
 • Napravi novi...