Jump to content

Burekburek

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Burekburek objavio

  1. Ovo je prva uplata za narednu godinu. Prošle godine smo taj dio,koji smo sada uplatili,dali na ruke najmodavcu kod potpisivanja ugovora,kod javnog bilježnika. I tada nam je knjigovotkinja rekla da smo trebali uplatit preko računa. Valjda zbog traga novca ili ne znam čega.
  2. Pozdrav svima. Zanima me da li može najmodavac raskinut ugovor o najmu,koji je potpisan i ovjeren na pet godina? Problem je u tome što smo mu uplatili dio najamnine u komadu na račun,a u ugovoru piše da se ta suma novca isplati u gotovini i dio svaki mjesec na račun! Knjigovođa nam je rekla da niti prvi puta nismo trebali tako platit. Sa davanjima ne kasnimo niti sekunde,uvijek prije roka . I to je jedini problem. Sve ostalo radimo u dogovoru sa njim(adaptacije,renoviranja itd itd..)
  3. Poštovanje svima. Dogodila nam se situacija da je supruga dobila ,na osnovu dosmrtnog uzdržavanja ,nekretnine. Jedno građ. zemljište i kuću. Teta od supruge je ccaprije 7-8godina posudila novce ,od čovjeka iz Kanade,državljanin RH,38.000eura. Što ima i zapisano rukom između davatelja pozajmice i nje i uredno potpisano. Prije cca1 godine,davatelj pozajmice i njegova supruga, su odveli tetu na potpisivanje duga kod javnog bilježnika(teta ima 82god). Nekako su oni napisali (uz pomoć odvjetnika)da je dug 94.000eura. Ona je isti i potpisala( na žalost). Kako je napravljen ugovor o dosmrtnom uzdržavanju,supruga je postala vlasnik svih nekretnina,time i dugovanja. Mi smo svjesni da je dug 38.000 i spremni smo platit dugovanje sa nekim kamatama,ali mislimo da ova svota nije realna. Oni su pokrenuli ovršni postupak i sud je donio odliku o ovrsi. Prigovor i žalba su poslani. Naše pitanje je šta napravit? Da li se to računa kao jedina nekretnina za život nas obitelji? Ako ima tko voljan pa nas uputit. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija