Jump to content

rokym

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

109 pregleda profila
  1. Dužniku sam poslao opomenu za dug od zakupa poslovnog prostora s rokom od 15 dana da podmiri dug u suprotnom ću pokrenuti pravni postupak. Molio bi za savjet koji je sljedeći korak? Na koji sud trebam ići i da li uopće to mogu napraviti sam bez odvjetnika?
  2. Na foumu mi je predloženo da potražim stručnu pomoć za ovaj slučaj, pa bi molio ako je netko zainteresiran da mi se javi. Preko emajstora pronašao majstora za zamjenu centralne peći za grijanje. Dobio ponudu po kojoj sam uplatio avans za materijal(bojler i ostalo) 24,000kn sa svog privatnog računa na račun firme. Dogovor je bio da se radovi obave u roku 2-3 dana. Međutim izvođač je odugovlačio da bi nakon par dana rekao da vjerojatno ne stigne i da će mi vratit novce pa da ću mu platiti kad napravi posao. Taman od tog obećanja provjerom ustanovim da mu je od tog datuma blokiran račun u banci. Sad je prošlo već 4 tjedna od uplate i 3 da mu je blokiran račun. Na moje pozive se odaziva i svaki put kaže da će doći sutra. Poruku možete poslati i na mail: milicaivancic01@gmail.com
  3. Hvala na brzom odgovoru. Imam još par pitanja. Kaznena prijava za prijevaru, gdje se to radi, policija, dorh? A tužba pretpostavljam na sud? Stručna pomoć znači odvjetnik? Da li postoji neka preporuka?
  4. Hvala na brzom odgovoru. Imam još par pitanja. Kaznena prijava za prijevaru, gdje se to radi, policija, dorh? A tužba pretpostavljam na sud? Stručna pomoć znači odvjetnik? Da li postoji neka preporuka?
  5. Preko emajstora pronašao majstora za zamjenu centralne peći za grijanje. Dobio ponudu po kojoj sam uplatio avans za materijal(bojler i ostalo) 24,000kn sa svog privatnog računa na račun firme. Dogovor je bio da se radovi obave u roku 2-3 dana. Međutim izvođač je odugovlačio da bi nakon par dana rekao da vjerojatno ne stigne i da će mi vratit novce pa da ću mu platiti kad napravi posao. Taman od tog obećanja provjerom ustanovim da mu je od tog datuma blokiran račun u banci. Sad je prošlo već 3 tjedna od uplate i 2 da mu je blokiran račun. Na moje pozive se odaziva i svaki put kaže da će doći sutra. Molio bi nekog za savjet što napraviti. Koja su mi prava i mogućnosti za povratiti novce?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija