Jump to content

mrak1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala vidim neki pišu otvori bolovanje itd ja sam pitao doktoricu ona je rekla da nema potrebe mislim imam trajno hrvi to se neće promjeniti idem na kontrole redovno itd vama hvala na odgovoru još jednom.
  2. mrak izračun braniteljskih mirovina.makroenabled.xlsm 70 kB · 3 downloads Hvala vam na odgovoru najviše me zanimalo dali će biti problem što sam u radnom odnosu dali mi zbog toga mogu umanjiti mirovinu.
  3. Ma znam možda je neko bio u sličnoj situaciji mislim dali je bolje da nisam u radnom odnosu ili to nema veze ostalo sam upoznat omjer rat mir itd
  4. Poštovani imam trajno 30posto hrvi maloljetni sam dragovoljac sa 25 godina staža u radnom odnosu podnio zahtjev za invalidsku mirovinu može li mi tko reći kolika bi to bila mirovina i dali ima veze što sam u radnom odnosu još imam i 50 posto civilne invalidnosti imam 48god unaprijed zahvaljujem.
  5. Poštovani 8-3 2020 sam bio na prvostupanjskoj komisiji gdje su mi dali 30posto.Dvadesetog 12 moj predmet je riješen i nalazi se tu u Vinkovcima ali ga ne šalju. Zvao sam već 2 puta kao uputili su u mirovinsko da se očituju da nemam neka prava iz mirovinskog. Zanima me koliko oni to mogu tako odugovlačit bliži se već 1 godina?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija