Jump to content

Pitanja100

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Pitanja100

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav, zanima me ako sam uhićen i ne zelim davati nikakve izjave niti priznanja, ne zelim reći ništa dok ne dođe odvjetnik. Kako ga pozvati? Mislim na besplatnog drzavnog odvjetnika, jer nemam apsolutno nikakve prihode, znaci ako budem uhićen i jednostavno zelim odvjetnika, mogu li ga ja birati? I kako ga izabrati? Općenito kako ide sve to? Unaprijed hvala.
 2. Wow hvala, nisam znao da je to toliko ozbiljno. Zanimljivo stvarno. Puno energije ulozeno da se hvata malog covjeka.
 3. Hvala puno na odgovoru, zanima me jos praksa. Kako ce oni dokazat to sve? Ta osoba nosi i masku zbog koron. Takoder tko ce u praksi pregledati 150 kamera u 10 poslovnica u proteklih godinu dana? Znaci je li to realno, dali oni to stvarno rade?
 4. Pozdrav, sve sto pisem je samo teoretski iz znatizelje. Znaci osoba koja krade po ducanima vec skoro godinu dana(krada u jednoj akciji nikad nije preko 1000 kuna) , i nikad nije uhvaćena do jucer. Ukupna steta se teoretski moze mjeriti u desecima tisuca kuna u 3 razlicite kompanije u ukupno 10tak poslovnica. Naime ta osoba je pobjegla iz ducana i radnici su trcali za njim skoro pola kilometra. Koje su posljedice? Mogu li oni pregledati sve kamere i zbrojiti totalnu stetu te to prijaviti? Napominjem da nemaju nikakve podatke osim snimke sa kamera. Ako dode to takve tuzbe od policije koja
×
×
 • Napravi novi...