Jump to content

Zaštitna mjera psihosocijalnog tretmana

Pitanja100

Preporučene objave

Pozdrav, policija mi je nasla pola grama amfetamina, dosao sam na prekrsajni sud i dobio novcanu kaznu i psihosocijalni tretman u trajanju od 1 mjeseca do 2 godine (testiranje na droge u nekoj ustanovi). Presuda je bila prije skoro mjesec dana, kaznu sam vec platio. Mene zanima kada pocinju ta testiranja i najbitnije TREBAM LI SE JA SAM JAVITI NEGDJE ILI CE MI DOCI POZIV POŠTOM? O tome nista ne pise u rjesenju, dakle ne pise ni kada to pocinje ni dali cu ja biti pozvan ili se moram sam javiti, pa evo molim ljude s foruma za odgovor, unaprijed hvala. 

Dijeli na drugim stranicama

• 7 mjeseci kasnije...

Pozdrav, prije 4 mjeseca mi je zapoceo psihosocijalni tretman... 

Zasada sam oko 12-13 puta isao u ustanovu i dao urin, te smo imali svaki put razgovore... 

Od tih 12-13 puta, 2 puta sam bio pozitivan na amfetamin i kokain... Oba puta su mi samo rekli da ce to produziti tretman... 

Sutra mi je opet testiranje i mislim da cu opet biti pozitivan, ako budem, to ce dakle biti 3. Put, bojim se da bi mogao imati vecih problema zato... 

Sto ce se tocno dogoditi ako opet budem pozitivan? Produzenje tretmana opet ili moze biti i tezih posljedica? 

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija