Jump to content

Gregor Samsa

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Gregor Samsa objavio

  1. Jel ima netko nekakvih novosti ? Zna li se otprilike kad bi moglo biti testiranje ? Za koja pravosudna tijela ste se prijavili ? Živcira ovo čekanje i neizvjesnost -.-
  2. Prijavio sam se ja za par pravosudnih tijela, valjda ce biti testiranje do kraja godine. ☺
  3. Jel ima netko novih informacija? bila je objava u NN o broju slobodnih i popunjenih vježbeničkih radnih mjesta u pravosudnim tijelima za 2022. godinu, i da će biti natječaj do kraja godine.
  4. Ne vjerujem da ce uskoro s obzirom da vjezbenistvo traje 2 god. U 5 mjesecu je popunjena vecina pravosudnih tijela, mozda raspišu za ona tijela koja nisu obuhvacena ili vise nemaju vjezbenika.
  5. To je bilo prije 9 dana. 😤 nadam se da će biti i mogućnost žalbe.
  6. Ja više ni ne znam što čekam. Imam li se čemu nadati ako me dosad nitko nije kontaktirao? Ja se nadam da bi ovdje na forumu netko rekao da je primljen na neku lokaciju ili slično.
  7. Očito su u svakoj dvorani drugacije rekli. Nema novosti. Mozda obustave natječaj, možda stave kompletnu tablicu nakon intervjua, možda samo rješenja o prijmu. Ugl. znat će se sve sutra, prekosutra, za par tjedana ili za koji mjesec, do kraja godine će biti gotovo.😏 Jučer se nije radilo, možda su si spojili vikende.
  8. Blagdani stižu, možda su si spojili neradne dane, veliki je tjedan. Možda netko od njih iz ministarstva krivosuđa prati ovaj forum pa namjerno ne žele objaviti. Neradnici. ✋
  9. Nek su oni stavili 3 tel. broja. Mogli su i 10 kad se neće javiti ni na jedan. Pisalo se u 10 dvorana, ocito je svatko rekao drugcije. Nadam se da nece cekati da Uskrs prođe pa da znamo na čemu smo. Možda su zaokupirani Mamićevom reformom pravosuđa.
  10. Ja se nadam da hoće. Ovdje kruže svakakve informacije, mislim da će kao i dosad objaviti tablicu sa svim rezultatima, da znamo koliko smo dobili na intervjuu, a onda će oni kontaktirati izabrane kandidate i na internetu samo objaviti rješenja o prijmu. Dok ne objave rješenja, oni koji ne budu izabrani će morat čekati pa bi volio da svatko javi kad se bude nešto događalo.
  11. De katastrofa, testiranje pod nekim zaporkama, a sad da ne objave rezultate intervjua, a i natjecaj se malo oduzio. Smijesni su, imam dojam da je tamo milijun ljudi zaposleno, da vecina nista ne radi, a tamo neki vjezbenici su zadnja rupa na svirali.
  12. Volio bi znati koliko bodova sam dobio na razgovoru. Bilo bi lijepo da objave tablicu sa prosjekom, testom i razgovorom.
  13. Ajmo ljudi, glasajte da znamo otprilike gdje nas se najvise prijavilo https://strawpoll.com/xre65fu9z
  14. A koja mjesta si prijavila? 😁mislim da kontaktiraju izabrane kandidate, a na stranicu objave rjesenja o primljenim clanovima. Znat ce se u roku mjesec dana valjda sve
  15. Zanimaju i mene dojmovi. I ja sam sutra ujutro. Ionako cemo svi.dobiti 9 ili 10 bodova, eventualno neki specijalac 6 ili 7, al bilo bi mi lakse kad bi znao koliko dugo ispituju i tak 😁
  16. Tko ce s njima znati, al ocekujem poslije uskrsa rijesenja, 4. mjesec da se pribave i posalju svi potrebni papiri i da se krene raditi pocetkom 5 mjeseca. Natjecaj je od 6. mjeseca iako je ono bio obustavljen i raspisan novi u 12 mjesecu. Ima li jos netko da se prijavio za Slavoniju? 😬
  17. Tko ce s njima znati, al ocekujem poslije uskrsa rijesenja, 4. mjesec da se pribave i posalju svi potrebni papiri i da se krene raditi pocetkom 5 mjeseca. Natjecaj je od 6. mjeseca iako je ono bio obustavljen i raspisan novi u 12 mjesecu. Ima li jos netko da se prijavio za Slavoniju? 😬
  18. Kakve su mi šanse ako sam 70 i neki po rezultatima, ja se nadam da ih je vecina za Zg, al na intervjuu cemo svi dobiti 9 ili 10 bodova tak da.
  19. Vinkovci, Osijek i Slavonski brod. Nadam se da je najvise prijava za Zagreb. Tesko da cu upasti jer sam u sredini tablice rezultata.
  20. Pa mislim da sam negdje procitao da mozes, radis na sudu dok ne steknes uvjete za pravosudni. Staz na sudu ti je kraci za onoliko koliko si vec odradio kod odv ili jb.
  21. Ne znam jel sam prosao. Sve ovisi o konkurenciji i za koje lokacije su se prijavili. Na intervjuu pitaju da kazete nesto o sebi. Gdje bi vise volili raditi, vrline, mane, kakve osobine mora imat sudac, jel se vi uklapate u te osobine, kakvi ste kad radite pod stresom i vremenskim rokovima... Bude i psiholog koji vecinu pitanja postavi, ostali vecinom tehnicke stvari itd.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija