Jump to content

amuzzha

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ha gle oprosti ali da se razumjem u zakone sada i di je koji ne bih se onda ovdje javljala.
  2. @drot13 već 3 pokušaj upada na policijsku akademiju s tim da sam apsolutno sve prosla. Imam 26g i teško da bi imala još prilika, s tim da uopće nisam znala da mi je to upisano dok mi na kraju jedan čovjek kojeg imam unutra rekao za to iako je teško došao do te info jer nitko me nije o tome obavjestio zašto nisam prosla. E to je stvar kako sam saznala za to jer se smatram da nisam kriva u tom slučaju bila i da su me shvatili bili ali očigledno nisu. a sada je stvar znog posla, u HS-produktu, naime mora sve biti čisto, zahtjevam sve uvjete ali na žalost eto, to će mi predstavljati problem, tj predstavlja problem.
  3. @drot13 eh, ne smijem imati ništa u sustavu. Eto, zbog gluposti obične kaj se dogodi..
  4. @sivko Samo je zapisano. I imaju to u uvidu. Mene zanima dali postoji ikakva mogućnost toga brisanja? Koliko sam shvatila ne ?
  5. Pozdrav, Prije 3godine sam bila u situaciji di mi je nećakinja stavljala u kolica određene stvari jer je dijete. I tete u dm-u su na kraju urgirale jer su uređaji na izlazu 'pištali'. Naravno da su zvale policiju, na sto sam ja tražila da se vide kamere ali uporno nisu htjele. Policija me je zapisala, uzela podatke te takodjer prijavila. Da ne kažem da sam isto tako i njima objasnila situaciju. No to vise ni nije bitno zato jer sam u evidenciji. Čula sam da postoji mogućnost brisanja istoga. Zanima me kako mogu 'izbrisati' ako se mogu tako izraziti tu evidenciju u dosje-u jer mi treba za posao potvrda o nekažnjavanju. naravno da zahtjevam sve uvjete za taj posao ali ne mogu samo znog toga. Dali postoji ikakva solucija? kakva je procedura!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija