Jump to content

kriv1

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kriv1

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Baš sam se ponadao mislim gledam i imam tamo 4 boda upisana ali b kategorija je tamo i vozacka je vazeca
 2. Pozdrav dobio sam kaznu za alkohol no da ne duljim u privitku saljem sliku Zanima me sljedece dobio sam rjesenje da imam 3 mjeseca za platiti kaznu od pravomocnosti to mi je jasno 13.5 do 14.8 moram platiti to stoji. ali sto je sa zabranom upravljanja dobio sam 1 mjesec dali meni zabrana istice za 3 dana? ako se gleda po datumu pravomocnosti u rjesenju pise mjera pocinje teci od izvrsnosti presude. Molim odgovor
 3. vozacku ces imat kazna do 1000 i manje
 4. bome su te oderali ja sam 1.41 i 1333+100 sud i 80 dreger i mjesec bez vozacke
 5. cudno ja sam dobio rok 3mj i 2/3 ako platim odjednom u 90 dana smatra se kao cijela placena kazna je 2000 i 1333 ako odjednom u 90 dana
 6. Pozdrav zanima me sljedeće djevojka ima vikendicu i zelio bih prebaciti se na adresu vikendice ali jos ne namjeravamo živjeti pola godine jer ju moramo urediti ja sam na adresi kuće svojih roditelja što se mijenja boravište ili prebivalište i što je sve potrebno? da li je moguće da budem prijavljen na vikendicu i kod kuće svojih roditelja?
 7. Bio sam na poslu došla je policija bio sam uvjeren da me je tražila policija zbog kazne no došli su pregledati jedan radni stroj bager koji je radio nešta ja sam kolegi s posla rekao evo policije vjerojatno mene traže zbog kazne, da bi policijac to čuo i rekao šta policija kakvi problemi? ja sam rekao ništa samo pjevam samo sam rekao riječ policija on je poludio unio se u facu skoro ušao u radno mjesto moje, zanima me da li on smije tako niti se je predstavio niti ništa a ja nisam ništa loše rekao osim evo policija ne razumijem sta je htio?
 8. Napravio sam prekrsaj alkohol 1.41, nakon pola godine bio na sudu (28.4) plus rasprava, (29.4) je donesena presuda 3 mjeseca rok za placanje kazne i 1 mjesec zabrana b kategorija,posto sam ja kaznu danas vidio putem e predmet sud(jos nisam dobio postom kao sto mi je receno, u e prekrsajima jos nema kazne nit vidim zabranu da je pocela,imam pitanje da li je presuda postala pravomoćna 29.4 i da li onda od 29 vrijedi rok 3 mjeseca za platiti kaznu i da li je onda pocela zabrana upravljanja od 29.4 ili tek kada dobijem doma pismo,znaci zanima me da li je Presuda postala pravomocna ili ne?
×
×
 • Napravi novi...