Jump to content

imakulata-85

Korisnik
  • Broj objava

    35
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je imakulata-85 objavio

  1. Može li i mnei netko poslati skrpitu na mail... Veliko hvala s.suzana.suzana@gmail.com
  2. Molim Vas da mi pomognete, da li vrijedi pisati žalbu Visokom prekršajnom sudu ili ne? nisam nikada primila nikavo rješenje niti kaznu do ovoga? niti potpisala! A 3 godine je prošlo od počinjenja prekršaja
  3. Poštovani, vidim da ste aktivni u davanju pravnih savjeta. Bila bih Vam jako zahvalna da mi pomognete. Naime, 2008. godine počinila sam prometni prekršaj, dok je 2010. godine doneseno pravomoćno Rješenje Prekršajnog suda u kojem stoji da moram platiti kaznu od 3000 kn ili 11 dana zatvora. Rješenje sam dobila prije 5 dana. Pisala bih žalbu pa me zanima da li je nastupila zastara obzirom da je prošlo 3 godine od počinjenja prekršaja?!
  4. Ima li tko kakvih iskustava u vezi obuke pravosudnih policajaca, kakva su ta testiranja, koliko dugo traje sam proces od natječaja do testiranja i slično? Unaprijed hvala na pomoći
  5. ja sam isto u dvojbi glede specijalističkog studija i doktorata... Naime, meni bi najviše odgovaralo da postoji magisterij kakav je postojao prije..a onda, tko hoće na doktorat kad ovo završi, neka ide... MOŽE LI mi netko dati savjet vezi specijalističkog studija, da je to isplativo upisivati ili nije? Sva sam sluđena jer sam čula da je u izradi zakon kojim će se vratiti klasična podjela kakva je nekad bila, magisterij i doktorat.
  6. Ja sam isto zainteresirana za upis specijalističkog studija, ali sam čula da je u izradi novi Zakon kojim će se opet vratiti stari magisterij i doktorat kakvi su nekada bili..Zato ne znam koliko mi je pametno ovo upisivati, a onda da se vrati stari magisterij koji mogu upisati..ima li tko kakvih informacija, savjeta??
  7. i ja sam razočarana, ali što je tu je.... više sreće na idućem natječaju.... katasrofa je sve ovo!!!!!
  8. općinsko državno odvjetništvo POŽEGA???????? HVALA!
  9. Hvala!!! Da, bar kad bi ljudi napisali imena onih koji su na rješenjima koja su dobili!! Skratili bi nama ostalima muke!!!
  10. možš li mi reći tko je primljen u Zg, u Osijeku i Požegi? da li pišu svi gradovi ili se odnosi to rješenje samo na grad za koji si se ti prijavila?
  11. zvala sam Ministarstvo, rješenja će biti poslana ovaj tjedan. Čekajmo poštara Sretno !!!
  12. broj ti je 01/ 371 0666 traži da te spoje s nekim tko se bavi vježbenicima:-)
  13. aha..hvala ti.. A što se tiče informatičkog djela testiranja, tj.na računalu?
  14. kakva su testiranja za rad u lokalnoj samoupravi, najčešća pitanja, ima li tko kakvih iskustava?? hvala!
  15. kada bi te odluke trebale biti donešene i kojim putem ćemo biti obaviješteni?? mislim da će se gledati za koji grad si prijavljen i onda gledati one koji po bodovima imaju prednost za te gradove za koje su se prijavili. nije nitko nikome kriv ako se nije prijavio za neki grad gdje nije navala , a on je visoko pozicioniran na listi, a baš se prijavio za onaj grad za koji je velika navala i onda nije uspio jer ispred njega ima onih koji imaju veći broj bodova. Nadam se da sam razumljiva što želim ovime reći, tako da netko može biti i na 150, 200 -tom mjestu i prođe jer se za njegov grad nije javio do njega na listi nitko baš za taj grad. To je sreća, ali sve je moguće. Na usmenom su me pitali općenito da se predstavim, zašto sam odabrala pravo, što mislim o percepciji javnosti kod sudova, kakva sam karakterno, kakva sam u donošenju odluka, što bih mijenjala na sebi i slična pitanja.
  16. zna li netko kada će biti donešena odluka tj.popis tko je izabran za vježbenika i gdje će biti objavljeno?? hvala
  17. jel zna tko kad će više stavit kakav oglas za taj usmeni , jel tko zvao...
  18. Ma zeza:-) I meni su rekli da će biti početkom 10.mj.razgovori
  19. zanima me kada se može upisati magisterij..da li postoji točno određeni mjesec ili kako to ide? unaprijed zahvaljujem!!
  20. ja sam zvala Ministarstvo pa su mi rekli da će razgovori, najvjerojatnije , biti počekom 10.mjeseca!!
  21. ima li tko kakvih informacija kada bi trebali biti razgovori? otprilike kada to bude, sredinom ili krajem mjeseca?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija