Jump to content

Upis u dječji vrtić


KattaJ

Preporučene objave

Pozdrav! 

U prijavi za dječji vrtić je navedeno više programa. Jedan sam zaokruzila zabunom i potom ga precrtala. Smatra li se tako oznacen program odabranim ili ne? 

Zaokružila sam željeni program i program predškole za djecu koja ne polaze redovni vrtic (za slucaj da nas ne prime u redovni program vrtica jer mi je dijete obveznik). Pri predaji papira mi ravnateljica govori da je za program koji želim slab interes i da ga vjerojatno nece ni biti. Računajući da sam ionako zabunom zaokružila još jedan program redovnog vrtica, ne ispunjavam novu prijavnicu, nego se prijavljujem postojećom. 

Izlaze rezultati natječaja, mog djeteta nema na popisu onog zabunom zaokruzenog programa redovnog vrtića, smatra se da taj program nije odabran, a onaj drugi program za koji je slab interes uopce nije naveden u rezultatima. Ime mog djeteta je bez bodova navedeno u popisu djece za program predškole za djecu koja ne pohađaju redovni vrtić. Dobivam objašnjenje da je na vrhu liste programa kojeg sad nema, ali za slucaj da ga naknadno ipak uvedu, on ce biti upisan. Imam li pravo na žalbu? Imamo više bodova od sve djece koja su primljena u vrtic jer mi je dijete djete s teškoćama u razvoju. 

 

 

uređeno: od KattaJ
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • KattaJ je promijenio naziv u Upis u dječji vrtić

Podnesite pisanu žalbu na odluku vrtića. U žalbi jasno navedite sve relevantne činjenice, uključujući:

Da ste zabunom zaokružili i potom precrtali jedan program.

Da je ravnateljica obavijestila da je za željeni program slab interes.

Da vaše dijete nije na popisu za program koji ste precrtali.

Da imate više bodova od djece koja su primljena, posebno zbog statusa djeteta s teškoćama u razvoju.

Priložite svu relevantnu dokumentaciju, uključujući kopiju prijavnice na kojoj je vidljivo precrtavanje programa i dokaze o bodovima vašeg djeteta.

Osobno posjetite vrtić i razgovarajte s ravnateljicom ili odgovornom osobom kako biste dodatno pojasnili situaciju i pokušali riješiti problem na miran način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija