Jump to content

Ovrha za uzdržavanje


Proffesor

Preporučene objave

Imam jedno pitanje na koje bih trebao savjet.

Naime razveden sam i otac sam mlt djeteta koje je zakonski pripalo majci i s time normalno i naknada za uzdržavanje.Pošto je majka ne odgovorna i želi se riješiti djeteta da bi mogla izlaziti i sve ostalo imali smo usmeni dogovor da dijete kod mene provodi ne 4 dana mjesečno po presudi već 20 dana, s time da ne trebam plaćati uzdržavanje jer dijete budimo realni košta.Sada kada sam se ponovno zaručio i planiram novi život gospođa me tužila za ne plaćanje te mi je sjela ovrha od 55 000 kuna.

Zanima me dali je tko imao ovakvu situaciju i što mi je činiti jer nemam toliki novac s obzirom na malu plaču i kredit te još jednu alimentaciju.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tesko sad tu ista mozete, morat cete platiti taj iznos. Ne mozete se " dogovoriti " sa majkom djeteta da ne placate alimentaciju. Ako je ona pristala da dijete provodi s vama 20 dana mjesecno, trebali ste traziti od nje da se to onda tako i sudski uredi, tj da dijete zivi sa vama a ona da placa uzdrzavanje. Ocito je ona samo cekala pravi trenutak da vam " stisne " ovrhu ili je dobila neciji savjet da to napravi sad nakon par godina. Koliko je staro dijete? Da li jos uvijek boravi kod vas 20 dana mjesecno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija