Jump to content

karantena

Korisnik
  • Broj objava

    36
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Prvo bi trebalo utvrditi pravo stanje branitelja s postotkom invalidnosti i temeljem toga bi trebalo dati i određene benficije ali tek nakon stvarnog utvrđenog brojnog stanja.
  2. Nažalost moraću mnoge razočarati s odgovorom ali imam saznanje da je nastala zastara i da su sve tužbe pale u vodu.Vrijeme zastare je tri godine.
  3. Ako se skupa možete nagoditi oko procijene imovine stime je slučaj pojednostavljen samo sa takvim potpisom izaćete pred sud da se obavi formalnost.Ukoliko to nije moguće onda kod prve rasprave zatražite od suda da bi htjeli procijenitelja imovine a nakon procjene se donosi sudsko riješenje s vremenskom rokom mogućnosti žalbe bilo koje strane ako se u vremenskom roku nitko nežali riješenje postaje pravovaljano uz dopunu da se niti jedna strana nije žalila.
  4. Pa baš nešto i nemam posebno dodati jer komentatori prije mene su već sve vam rekli tako da nema potrebe ponavljati jedno te isto
  5. Veteran vam je sve lijepo odgovorio da nema potrebe za bilo kakvim drugim odgovorom ili za citatom istog. Samo je sad stvar kad ćete krenuti u akciju i svoju problematiku za trajno riješiti
  6. Vi koliko vidim ste starosjedioci i znate da bi zbog prekršitelja mogli kasniti na posao.Poslodavac je očito vam stvarao probleme s opravdanjem zato što jeste kasnili na posao.Savjetujem vam da mu se zbog kašnjenja na posao se ispričate ili ste trebali se javiti ako ste imali s mobitelom i obavjestiti ga da ćete zbog zastoja u prometu kasniti a što se tiče kazne platite je čim prije da vam se nebi povećala kako navodite da je mogla biti i veća. Drugi put pamet u glavu i nemožete očekivati da pogriješite i da vam izađe neko u susret i nemože vam policajac automatski ispisivati kaznu niti mora znati da ćete kasniti na posao.
  7. Situacija je vaša jako zakomplicirana i po meni bi ti bilo pametno naći odvjetnika koji se bavi sa tim resorom i da vidiš šta ti taj odvjetnik savjetuje.Nažalost ali je i istinito da je ovo jedan od težih resursa a to su upravo imovinsko pravni poslovi uključujući i prijenos vlasništva.
  8. Ako ste sigurni 100% koje otac vašeg dijeteta onda probajte sa istim razgovarati i ako se složi sa vama u tom slučaju biće lakše i sudu donijeti odluku za plaćanje alamentacije u suprotnom moraćete sve dati na sud koji će znati gdje će uputiti tvoje momke na utvrđivanje očinstva a nakon toga će donijeti i sudsku odluku o visini alementacije koju bi trebao platiti otac.
  9. Bilo bi dobro u vašem slučaju kako vi opisujete vaš problem potražite stručnu pomoć koe će vas dalje upućivati gdje to bude potrebno a nakon toga možda onda ako zato ima prostora zatražiti svoju pravnu zaštitu neisključujući niti mogućnosti da potražite odvjetnika preko kojeg bi svoja prava ostvarili.stručne službe
  10. Pa najbolje je da odeš kod prekršajnog sudca i da mu kažeš svoju situaciju odnosno dokažeš da nemaš 500,00 kuna za platiti i vjerovatno ćeti dati ukor jer kako kažeš u zatvor nemožeš zbog male djece.
  11. Savjetujem vam da svi skupa potražite stručnu pomoć koja će vam sigurno dati najbolje upute i savjete što vam je dalje za poduzimati.
  12. Ovisi o tome koliko će koja strana imati prigovore odnosno podnositi žalbu a i svaki podnesak žalbe ima svoj vremenski rok trajanja.Imovina koja je stečena za vrijeme bračne zajednice djeli se na pola a za onaj ostali dio stečene imovine darovnu ili prenos nasljedstva će odrediti sud u svojoj presudi a ona je konačna ako za vrijeme roka žalbe se nijedna strana nežali.
  13. odgovor Po nekoj logici prednost pri zapošljavanju imaju one osobe koje prođu psihofizički test da je tjelesno i fizički zdrav odnosno da je pomogućnosti stručna odnosno da za određenu strku ima završenu školu što dokazuje svjedodžbom a dali agencija pri posredovanju za zapošljavanje uzima nekakvu proviziju kako navodite na to vam pitanje se na ovaj način nemože odgovoriti ali u ovoj državi je svašta moguće.
  14. Najbolje vam se obratiti poreznoj upravi MUPU i pravniku a od te tri institucije ćete dobiti najkompetentije odgovore.
  15. Pitanje baš i nije baš tako lagano ali bi se obratio za besplatnu pravnu pomoć ako ste lošijeg materijalnog imovinskod stanja ili bi se našao odvjetnika da me posavjetuje što mi je dalje za činiti ili da pokrene privatnu tužbu jer najveća je tuga i žalost što su od pšosljedice vlage kako navodite nastali zdravstveni problemi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija