Jump to content

Vesna83

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Vesna83 je reagirao na Borbena7 u Online pozajmice   
    Da, jer bilo bi dobro da se banke naplaćuju temeljem isprave po čl. 202. Ovršnog zakona. Tada bi imale prednost u namirenju preko plaće i to unatoč ovrhama koje će naknadno biti pokrenute, bilo preko plaće ili novčanih sredstava koju provodi FINA-a.
  2. Hvala
    Vesna83 je reagirao na Borbena7 u Online pozajmice   
    Kako i temeljem čega se naplaćuju krediti?
    Ovrhu ćete teško izbjeći, ali bi bilo dobro pokušati osigurati redovnu naplatu kredita da Vam se i oni ne otkažu i ne dođu ovršnim putem na naplatu.
  3. Hvala
    Vesna83 je reagirao na Zmaaj u Online pozajmice   
    Pozdrav, Odprilike tri mjeseca prođe od prijedloga za ovrhu do pravomoćne presude, najčešće izaberu ovrhu putem fine i slijedi blokada računa. Do toga vremena će vas zivkati, biti neugodni i nametljivi što nemorate trpiti.Znači imate poprilično vremena da ako možete skupite novce, probate se dogovoriti za otplatu na rate ili sl. Što se tiče ostalih obveza nisu vezane s ovom prvom, pa isto tako i blokada računa nije razlog da ih neizvršavate. Ako vam se krediti naplaćuju adm.zabranom po čl. 202. onda imaju prednost naplate pred svim ostalim obvezama osim alimentacije,Prvo se naplaćuje onaj tko je zauzeo prvo mjesto na fini i naravno ostale obveze čekaju, osim ako imate keš lovu i kredite platite u bankama, izravno na kreditnu partiju. 1/4 plaće se smije ovršiti, a ostatak ide na zaštićeni račun. 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija