Jump to content

ZG2706RK

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

47 pregleda profila
  1. G-din Frnki ZG je lijepo napisao da novi suvlasnici nemaju pojma o poslovanju i uvjeren sam da njihov mozak misli da imati firmu je kao da imaš bankomat koji se ne puni, a iz njega lova samo "frca". I ja sam u sličnom problemu sa rođenom sestrom koja je nasljedila 50% vlasništva radi mira u kući nakon smrti oca. Ja sam sa ocem radio od 1996 do 2015 i naravno sam sve do dan danas uspješno i pošteno, a ona koja je profesorica klavira NIKAD kročila nije u firmu koja se bavi preradom metala i plastike. Zanima je samo 50% DOBITI, a ulaganje u posao 0. Samo sam ja direktor od 2014. Pokušala joj je knjgovođa objasniti neke stvari, ali uzalud. 🤷🏼‍♂️
  2. Poštovanje, zanima me dali vlasnik 50% poduzeća (d.o.o.) koji nije zaposlen u tom istom poduzeću smije voziti službeno osobno vozilo koje je u vlasništvu te firme i imati ga na korištenje od 0h do 24h u privatne svrhe ? Unaprijed hvala na odgovoru !!!
  3. Poštovani, zanima me kao direktora i vlasnika 50% firme d.o.o. koji vrlo odgovorno ju vodi i baš sve radi koja su prava moje sestre kao vlasnika preostalih 50% firme d.o.o. koja godinama radi i dobiva plaću u državnoj firmi i nema nikakve veze niti je ikada imala sa poslom sada naše firme koju smo preuzeli nakon smrti našeg oca na ostavinskoj raspravi 2015 god. 50:50 radi "MIRA U KUĆI". Sa ocem sam radio od 1996 godine dok ona nije nikada ušla u nju. Firma se bavi preradom metala i plastike dok je ona profesorica klavira u muzičkoj školi. Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija