Jump to content

memi

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pokušala sam zvati Ministarstvo no stalno je zauzeto. nadam se da će danas ipak objaviti komisiju. ako netko nešta sazna neka odmah javi!!!!!!!!!!!!!!
  2. kada sam polagala ispit, čula sam da se cijela komisija razrješuje i da će od 1. rujna ići nova. da li postoje šanse da netko od ispitivača koji su uspitivali protekle godine bude u toj novoj komisiji. molim pomoć, jako mi je važno jer moram na popravni. unaprijed hvala
  3. i mene isto zanima, uopće nemogu naći nikakve informacije o popravku. nažalost, ja moram na popravni iz građanskog i upravnog. kakve su mi uopće šanse???
  4. molim sve koji su polagali popravni ili nešto znaju o tome da mi pomognu u smislu kolike su šanse kada se moraju ponavljat dva predmeta. kolika je prolaznost ponavljača, da li ih više prolazi ili pada pa ih se upućuje na ponovno polaganje cijelog ispita
  5. memi

    Klier

    nisam slušala ispit nego sam ga polagala.šta se tiče gospodina Kliera mogu reći da je to najdivnije ljudsko biće koje sam u životu srela. Kao prvo ima ljudski odnos, pun je razumijevanja i strpljenja za razliku od ostalih. pita opći dio, a iz postupka najbitnije stvari, optužni prijedlog, optužnicu, žalbu, izvanredne pravne lijekove, nezakonite dokaze. pa čak i ako se u trenu ne možete svega sjetiti on pomogne.
  6. ZNATE LI DA LI AKO KANDIDAT BAŠ I NE ZNA RUŠE ILI SE NEKAKO SAŽALE PA POŠALJU NA POPRAVNI IZ DVA PREDMETA
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija