Jump to content

Xenia567

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav,bila sam na vještačenju krajem 2016.Ovo su fotografije mojeg nalaza Sad me zanima,s obzirom na to da primam doplatak za pomoć i njegu oko 80€,koliki bi mi bio iznos inkluzivnog dodatka?
  2. Hvala lijepa na odgovoru.Tako ću i napraviti.
  3. Poziv,kojim se pozivam da nakon x.08.2023 oda zovem u područni ured radi postupka utvrđivanja ispunjavanja uvjeta za ostvarivanje prava na doplatak i njegu zbog izmjene Zakona o socijalnoj skrbi.Prilikom dolaska dostavite Izvadak iz zemljišne knjige( ne stariji od 6 mjeseci).Ovom ste se pozivu dužni odazvati...itd.Štiti,ali to je poziv stigao na moju kućnu adresu
  4. Da pojasnim,živim u kući zajedno sa bakom,ali je tu kuću i zemlju koju je imala ,baka prenijela na moju majku koja inače živi u drugoj kući,pa zato nisam u vlasnica nekretnine.
  5. Mislim da traže potvrdu iz gruntovnice da nisam vlasnica zemlje niti nekretnina.To se može dobiti ,vjerujem.Inače ,telefonski sam kontaktirala centar za socijalnu skrb i oni su mi rekli da to onda donesem.Živim u ruralnom kraju,udaljenom od grada i nemam prijevozne mogućnosti da svaki dan ili kad hoću odem u taj grad.Imam i psihijatrijske dijagnoze na temelju kojih primam ovaj doplatak i točno me strah da ga ne izgubim ako se ta potvrda ne dobije.
  6. Nekidan mi je došao poziv od centra za socijalnu skrb,da se oda zovem i prilikom dolaska dostavim Izvadak iz zemljišne knjige, ne stariji od 6 mjeseci.Korisnica sam doplatka za pomoć i njegu.U gruntovnici je prosvjed zaposlenika.Nisam vlasnica niti jednog komada zemlje,niti nekretnine. Poslala sam e mail na sustav koji se zove Uređena zemlja,da bih dobila odgovor da se takva potvrda ne može dobiti preko sustava e građani (da nisam u vlasništvu ničeg u zemljišnim knjigama),a napisali su da Centar za socijalnu skrb za svoje potrebe može sam doći do te potvrde.Što da radim??Dužna sam se odazvati pozivu i dostaviti taj Izvadak iz zemljišne knjige.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija