Jump to content

Dav1995

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

27 pregleda profila
  1. Pozdrav,imam sutuaciju oko stambenog pitanja,naslijedio sam kuću od roditelja i htio bi si srediti kat kuća je izgrađena prije 68.g te uz nju dograđen dio od 50 kvadrata 2000.g e sad ja ne mogu dobiti stambeni kredit zbog toga a nenamjenski mi ne pokriva sve troškove adaptacije..taj dograđeni dio su gradili kao i obično prijatelji susjedi rođaci te nemam nikakakve papirologije kaj se toga tiče,zanima me na koji način mogu legalizirati dograđeni objekt u 2024 godini. Unaprijed hvala.
  2. Pozdrav,zanima me da li je moguće dobiti stambeni kredit za kuću ako je kuca građena prije 1968g.Al je dograđeno uz nju još 40 kvadrata 2000g. Kojih nije legalizirano,moji roditelji su dali zahtjev kada se je legaliziralo tamo 2012 ili koje već godine Al nisu imali novaca da bi realizirali legalizaciju?Sad bi ja sređivao kuću Al nez dal mogu uopće dobit nekakav stambeni kredit zbog toga? 😅
  3. Slažem se da smo krivi obojica al da nije bio nepropisno parkiran na samom skretanju sa brze ceste ne bi ga lupio.On bi trebao meni štetu pokrivat.
  4. Pozdrav,jučer sam imao prometnu na skidanju sa brze ceste,nasuprot mene je bilo vozilo koje je skretalo desno ja sam skretao lijevo a na skretanju je bio parkiran auto od čovjeka kojem je kćer imala lančani sudar te kad je vozilo nasuprot mene skrenulo nisam primjetio parkirani auto u toj traci te ga okrznuo.zanima me u kakvoj sam situaciji? Ko je kriv?
  5. Pozdrav, Nedavno sam prekinuo ugovor sa poslodavcem i sad nakon mj.dana javio mi se direktor tvrtke da sam dužan vratiti 825€ jer su me navodno preplatili preko goriva.Po dnevnicama sam zaradio 5313€ uplatili su mi 6138€.Po gorivu na nalozima sam pravdao cca300€ i imao sam još 3 računa po cca 100 i nešto eura koje je trebalo napisati na nalog Al moj mlađi kolega nije pisao to na moj nalog,rekao sam zatim pomoćniku direktora koji piše šihtaricu i naloge za teren nek mi to upise Al nije ni on upisao.Racuni su na neku sreću nestali Al ja sam plaćao to svojom karticom i imam uvid da se je to potrošilo u Njemačkoj na benzinskoj pumpi uvid je 4 plaćanja u razdoblju kad sam bio na terenu i 2 ima kolega jer je vozio sl. Vozilo koje je glasilo na moje ime pa je morao tankirati dok me nije bilo a ja sam mu vratio novce.Po ovim proračunima ja mogu biti u višku cca200€ a ne 825€.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija