Jump to content

Liilly

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

424 pregleda profila
  1. ne, osim ako jasno i nedvosmisleno kazete sugovorniku da snimate i on pristane na to.
  2. Poštovani, Da li roditelj kod kojeg dijete zivi mora biti prisutan kod predaje djeteta? ili dijete moze predati netko od ukucana? U pitanju je obiteljsko nasilje za koje je postupak u tijeku, ali nije trenutno izrecena nikakva zastitna mjera. Na centru tvrde kako su zajednicki kontakti roditelja dobri radi djeteta bez obzira na sve ,sto je sasvim razumno kada se radi o normalnim odnosima, a ne o nasilju u prisustvu djeteta. Drugi roditelj inzistira prisutnost oba roditelja kod predaje djeteta pozivajuci se na tvrdnje centra.
  3. Pozdrav, kako izgleda procjena roditeljskih kompetencija i sto se njome dokazuje?
  4. Prijaviti sa facebook profila i navesti da se lazno predstavlja,kao Vi ili prijatelj(navesti koji prijatelj). Najbolje prijaviti sa profila sa kojeg krade objave,tako najbrze obrisu lazni profil.
  5. Poštovani, kolike su šanse da dijete staro godinu dana zivi kod oca? Sada zivi kod majke koja uredno skrbi o njemu.
  6. poštovani, osoba s kojom imam zajednicko dijete mi stalno predbacije kada me vidi(on ili netko drugi?)na javnom mjestu bez djeteta. Stizu mi poruke tipa"kako mozes biti tu bez djeteta,a ne mozes mi dati dijete da bude samnom " ili "mogla si mi dati dijete da ga pricuvam kad si vec tu". Isto tako kada me vidi da se vozim u autu me zove na mobitel,a ja se ne javljam na te pozive. Mi smo samo roditelji zajednickog djeteta i mislim da se njega nebi trebalo ticati gdje sam i kako provodim vrijeme kada je dijete kod mene. Sto poduzeti i da li ista poduzeti u ovom slucaju? ignorirati ili reagirati?
  7. Liilly

    Spavanje

    Koja je uobicajna dob djeteta kada moze prespavati za vikend kod oca? i sto u slucaju kada je dijete jos dojeno a otac trazi spavanje vikendom?
  8. Liilly

    Cuvanje

    poštovani,trenutno sam na rodiljnom dopustu i uskoro krecem raditi.Dijete zivi samnom i bakom.Necu ga upisati u jaslice ,cuvati ce ga baka.Otac djeteta ima sudski odredena vidanja sa djetetom,medutim zahtjeva da on i njegova obitelj cuvaju dijete kada ja krenem raditi.Dakle zeli da dijete bude 9h kod njega ili nekoga iz njegove obitelji uz sudski odredena vidanja. Zelim napomenuti da dijete nije naviklo biti duzi vrijeme kod njega,ne duze od 2h, a djetetu ne zna samostalno ni promjeniti pelenu,nezna njegove prehrambene navike itd. Trebat ce vremena i da se dijete privikne na razdvajanje kada krenem raditi,a smatram da bi promjena kucanstva i ljudi s kojima inace ne provodi cjele dane uzrokovalo dodatni stres . Da li otac moze ostvariti cuvanje djeteta kada ja radim ako pokrene nesto kod centra ili suda?
  9. Dijete posaljem u novoj odjeci koja ostane tamo,a vrati se u staroj(vec nosenoj od drugog djeteta) Autosjedalicu odbija kupiti za svoj auto ,a ne mogu dijete pustiti da ga vozi u autu bez autosjedalice, a ne mogu ni zabraniti vidanje kada dode po dijete u svojim terminima. On smatra da alimentacija pokriva sve navedeno.
  10. Pozdrav, Otac djeteta i ja imamo zajednicko skrbnistvo,da li sam ja duzna ocu posudivati autosjedalicu za dijete?odjecu,pelene,kremu i sve ostalo kada dijete ide kod njega? i sto uciniti u slucaju da otac ne vraca djetetovu opremu,odjecu itd.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija