Jump to content

farjasna

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U prvilu ne, ali svakako mogu pokušati, pa ako imaju veze ili sreće, sve se može u lijepoj našoj.
  2. IDE, no prvo mora lažno svjedočiti i biti upozoren o posljedicama lažnog svjedočenja. Potom zatražite primjerak zapisnika i s njim i podatcima svojih svjedoka u ODO kod dežurnog državnog odvjetnika napišete kaznenu prijavu. Postupak preuzima ODO i u istom pred nadležnim Općinskim sudom i Vi postajete svjedok.SVAKAKO GA PRIJAVITE!
  3. Najjednostavnije: poštuj njihove zahtjeve. Pusti sve ostale priče,mene je pauk digao pred kolnim ulazom brata. Pauk 400kn.,kazna 300kn. Skraćeni prekršjni postupak 150kn. Naravno, možeš tužiti GPP i MUP ali privatnom tužbom.
  4. Raskini ugovor, pa ponovo...
  5. Dakle, nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora isti se ovjerava kod javnog bilježnika, potom se u poreznoj upravi plaća porez na promet, a tek onda stranka može svoje vlasništvo uknjižiti u gruntovnici i ishodovati VLASNIČKI LIST. S uredon za katastar nena ništa. Etažiranje je dužan provesti vlasnik stana i za njega snositi troškove, jer će s istim povećati vrijednost nekretnine za drvarnicu i zajedničke djelove zgrade. Plaćanje etažiranja može se izvršiti i iz zajedničkih sredstava pričuve, sve ovisi o dogovoru suvlasnika.
  6. HVALA NA ODGOVORU, ALI SAM I I SAMA PROČITALA OVAJ VAŠ ODGOVOR. SIGURNO POSTOJI U PRAKSI NEŠTO ZA RASKID JER PORED ŽIVIH RODITELJA TJ. SKRBNIKA DJETETA KOJI JE JOŠ K TOMU DAROVAO STAN DJETETU TO NIJE MOGUĆE NAPRAVITI. OVDJE SE RADI O PRISKRIBLJIVANJU VEĆEG MATERIJALNOG STATUSA DJETETA. NEZNAM NI SAMA KAKO BIH SE DOVELA U TEŠKO MATERIJALNO STANJE, DIZANJEM KREDITA, A IMAM GOTOVE NOVCE! ŠTO MI PREDLAŽETE! POZDRAV OČAJNI RODITELJI !
  7. MOLIM POMOĆ! Suprug i ja smo u braku 15 godina. On je nasljedio stan svoje pokojne majke koji je DAROVNIM ugovorom prenio na našeg sina koji sada ima 8 godina. Prije par mjeseci meni je DAROVANO zemljište na kojemu namjeravamo sagraditi kuću jer živimo u dvosobnom stanu,a imamo i kćer od 14 godina. Našli smo se u bezizlaznoj situaciji jer smo otkrili da taj stan koji posjeduje sada moj sin ne možemo prodati iako sam ja, majka zakonska zastupnica to voljna učiniti. Stan želimo prodati jer tako ne moramo dizati kredite i dovesti se u tešku materijalnu situaciju. MOLIM POMOĆ, ZA RASKID DAROVNOG UGOVORA ! Unaprijed hvala, farkascool@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija