Jump to content

trema

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je trema objavio

  1. Drage kolege evo rijesila sam se ispita prije tri dana i napokon se naspavala! Hvala svima na forumu jer su mi objavljene informacije puno, puno pomogle! Svima mogu savjetovati da obavezno na kraju ponove po pitanjima ispitivaca, jer svi pitaju po svome, a zaista sva se ponavljaju na ispitu. Nije jednako kad odgovaras GP kod Miletica ili Crnica ili GPP kod Vicica ili Jesenkovica itd. SRETNO SVIMA!!!
  2. Kolega TOZO ima pravo za Jesenkovica na roku 19.11.! Bio je grozan, taj dan sam odgovarala i sreca da sam prosla, ali samo jel sam radila njegova pitanja, decka koji je sa mnom odgovarao srusio je valjda samo zato sto mu je odgovarao presiroko pa se ocigledno nije mogao snac u njegovom odgovoru. Jesenkovic ne zna izmjene ni ZPP-a ni obiteljskog. Grozno! A ni Crnic taj dan nije uopce bio korektan, kolegu sa mnom je pitao grozna sitnicava pitanja. A kolegicu iz druge grupe bezveze je srusio trgovacko da je i ona bila zacudjena i razocarana kao i slusaci. Takodjer trazi tocno izraze iz zakona i ne trpi opisne odgovore. Do sad su ga hvalili, ja ga ne mogu iako sam prosla ispit. Klier je bio odlican, nasmijan. Omiljena su mu pitanja aps. bitni razlogi za pobijanje presude, povrede kaznenog zakona, sastav optuznice.Ako nesto ne znas na kraju se uvijek vrati na to pitanje. DRAGE KOLEGE NAJBITNIJE JE NA KRAJU UCENJA PONOVITI PO PITANJIMA ISPITIVACA, JER SE INACE COVJEK IZGUBI U SUMI MATERIJE. SVIMA HVALA NA OBJAVI PITANJA!!!
  3. Kolegice mkaomarineta bas ti HVALA za Klierova pitanja!
  4. Jel zna netko nesto o ispitivacu Klieru iz kaznenih predmeta? Nisam nasla gotovo nista o njemu do sada, samo neki kratki komentar, dok od njegovih pitanja ni traga... a imam ga u komisiji?!
  5. Ima ih jos koji panicare, posebno ja jer mi je usmeni 19.11. i necu imat bas vremena za proucavanje komisije! Ne znam sto bih prije ponavljala, zatrpana sam papirima! Glava me boooli!
  6. Kolegice prijavila sam ispit za kraj roka u 10 mjesecu, pa me isto uhvatila panika da mi nece zakazati ranije rok, te sam samo faksom poslala podneskak u kojem sam navela da prebacujem prijavu za studeni, nisam slala nikakve druge dokumente, ali sam podnesak poslala prije 1.10. tj, 45 dana prije roka kao i redovnu prijavu. Medjutim iz ministarstva su mi poslali termin prvo za 10.mjesec, mislila sam nista od odgode, al evo na kraju mi je stigao ipak poziv za rok u 11.mjesecu.
  7. Kolega, eto ipak su mi na kraju odgodili rok. Iznenadila sam se kad sad prije par dana, tocnije 30.10. dobila novi poziv za ispit za dan 17.11. Malo mi je krivo sto nisam ipak ostala za 4.11. jer mi se komisila cinila dobra i vec sam presla pitanja po ispitivacima. Sad vjerovatno necu znati komisiju jer sam prva u roku. Zivciranje se produzilo za dva tjedna. Sretno kolega!!! Bas me jako zanima kako je na kraju prosao usmeni 6.11. Jel su ispitivaci bili dobri, jel se tko od komisije promjenio?
  8. Ne mogu vjerovat, al i kod mene je upravo takva situacija: ovrha, stecaj i trgovacko NULA BODOVA!!! Planirakla sam te djelove sad svaki dan do ispita radit po sat vremena, da bar nesto znam. Od uprave bi se mozda jos dalo nesto napraviti, nije mi taj "telefonski imenik":-o bas toliko grozan, naravno osim pravnih lijekova! Jaoj kolega, samo da se mi opet ne budemo morali vidjeti za sest mjeseci!!!
  9. Joj bolje da ne govorim koliko sam puta presla sve, jer je zalosno. Al mozete se sa mnom utjesit. Sve sam presla samo jednom, kao recimo temeljito. Npr, Uprava 3 dana ucenja po 10 sati itd. I to je to. U ovih tjedan dana koliko nam je ostalo planiram sve ponoviti jednom ako uspijem ako ne, mogla bi odjaviti sta da radim. Zapravo poslala sam vec odjavu 26. 09., da me prebace za rok u 11, mj. faxom u ministarstvo, al mi je nisu valjda uvazili nego mi poslali poziv za listopadski rok. A vi kolega koliko ste vi sve temeljito prosli? Kad ste poceli ponavljati?
  10. Kolegice cestitam, svaka cast! Hvala na savjetima!I ja se upravo tako osjecam kao sto ste i vi izjavili- na trenutke osjecam da skroz ludim, a tu je i ideja da odjavim ispit, mislim zaista zasto bi se sramotila, a onda opet dodje trenutak da mi dodje dat od sebe i zadnji trzaj pa se jednom zauvijek rijesit ovog groznog tereta. Eto ova vasa poruka mi je poticaj volje za zadnji trzaj.
  11. Joj hvala kolegice, nista mi drugo ne preostaje nego dobro nabubetat bas sve razloge svih pravnih lijelova.
  12. jooj nemamo vremena sad bas za previse kombiniranja! Ne znam koji bi predmet prije uzela, sad me ova prethodna kolegica uplasila za Vlahinju, pa sam odmah uzela citat izvanredne pravne lijekove iz uprave, prisjetim se svakog petog razloga, a da se svi ti razlozi trebaju bas tako nabubetat i da zbog toga ruse i nisam mislila.
  13. Molim kolegice sto spominjete rupe u znanju sa roka 25., jel kandidatkinja koja kod Vlahinje nije znala nabrojati razloge za proglasenje rj. nistavim, zaista zasluzila pasti samo zbog tog odgovora, il je i druga pitanja klimavo znala? I meni je isti ispitivac za par dana u komisiji pa me zanima.
  14. Da, nas za 6.11. jedino bi Arno mogao malo sekirat. Danas sam pocela ponavljati po pitanjima, al kako se izgleda komisija cesto mijenja, koliko ima koristi od pitanja, bolje se skripti uhvatit za ponavljanje. Samo da se ne promjeni kazneno i gp. Kolega iz 6. jel vi listate il ponavljate? Boga molim samo da streberi ne budu sa mnom na ispitu.
  15. Evo ima jos nekoga tko ide 6.11. na usmeni.Sve mi se cini da bi mogla odustati, nemila me panika hvata. Kakva ti se cini komisija za taj dan?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija