Jump to content

megamix

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Točno ti je rečeno. Tada ti treba samo potvrda iz katastra da je zgrada izgrađena prije 15.02.1968. Suglasnost susjeda nije potrebna. Potreban ti je dokaz o pravu korištenja, registracija trg. društva za tu djelatnost, atesti struje, vode i plina ako ima i odobrenje gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, te rješenje Ministarstva zdravlja da su ispunjene mjere zaštite od buke i nekakav grafički prikaz smještajnog objekta.
  2. Ne postoje pravilnici za takvu djelatnost te se iz toga razloga i ne utvrđuju MTU za tatoo studio.
  3. Ako se radi samo o uslužnoj djelatnosti, dakle samo o servisu ili ti popravcima za to nije potrebno ishoditi minimalne uvjete, bez obzira radilo se o obrtu ili o trgovačkom društvu. Minimalni uvjeti utvrđuju se samo za djelatnosti trgovine, ugostiteljstva i turističkih agencija, te za neke druge djelatnosti po posebnim propisima kao što je prijevoz i sl. O navedenom može se pitati u nadležnim uredima a to su obično Uredi državne uprave, Služba za gospodarstvo ili u Gradu Zagrebu Gradski ured za gospodarstvo
  4. Zakonski gledano nema bavljenja cateringom u stanu! Da bi isti obavljao tu djelatnost prostor u kojem to radi mora udovoljavati minimalnim uvjetima. Stan nikako ne može biti mjesto za to.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija