Jump to content

megamix

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je megamix objavio

  1. Točno ti je rečeno. Tada ti treba samo potvrda iz katastra da je zgrada izgrađena prije 15.02.1968. Suglasnost susjeda nije potrebna. Potreban ti je dokaz o pravu korištenja, registracija trg. društva za tu djelatnost, atesti struje, vode i plina ako ima i odobrenje gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, te rješenje Ministarstva zdravlja da su ispunjene mjere zaštite od buke i nekakav grafički prikaz smještajnog objekta.
  2. Ne postoje pravilnici za takvu djelatnost te se iz toga razloga i ne utvrđuju MTU za tatoo studio.
  3. Ako se radi samo o uslužnoj djelatnosti, dakle samo o servisu ili ti popravcima za to nije potrebno ishoditi minimalne uvjete, bez obzira radilo se o obrtu ili o trgovačkom društvu. Minimalni uvjeti utvrđuju se samo za djelatnosti trgovine, ugostiteljstva i turističkih agencija, te za neke druge djelatnosti po posebnim propisima kao što je prijevoz i sl. O navedenom može se pitati u nadležnim uredima a to su obično Uredi državne uprave, Služba za gospodarstvo ili u Gradu Zagrebu Gradski ured za gospodarstvo
  4. Zakonski gledano nema bavljenja cateringom u stanu! Da bi isti obavljao tu djelatnost prostor u kojem to radi mora udovoljavati minimalnim uvjetima. Stan nikako ne može biti mjesto za to.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija