Jump to content

amen

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja nemam nikakav porez,imam 40%trajno.U obitelji nas ima četvoro i moja mirovina je jedini prihod,ne razumijem kakve olakšice????
  2. Evo da se nadovežem na temu.Kao 40%RVI dobio sam stan od 60kvadrata sa suprugom i dvoje djece od koje je jedno sa posebnim potrebama.Stan je braniteljski i moram ući u otplatu stana jer je prošlo dvije god.od dodjele.Moja je mirovina samo za preživljavanje od mjeseca na mjesec i jedini izvor prihoda i nisam u mogučnosti ući u otkup i šta sad?da li me čeka sudbina izbacivanja na cestu jer nemam ništa,samo vjeru u boga u državu više ne,bar ne ovakvu. Pozdrav svim braniteljima.
  3. Pozdrav rakunu i molim da se neljuti,sad kad vidimo da živiš u Kninu sad je to druga priča.Ali pripadnici HVO-a koji žive u BiH i dobivaju mirovinu iz hrvatske a tamo su još mnogi i zaposleni to je ona priča o kojoj se raspravlja ovdje.Mislim da bi trebali dobivati mirovinu iz BiH jer tamo žive ,tamo su ratovali eventualno ako imaju ratni put u RH (ovisi o vremenu)neki dodatak.A što se tiče tebe rakunu obrati se ministarstvu branitelja jer tada uz njihov dopis u APN bit češ prije riješen. pozdrav
  4. Ma bravo dečki,slažem se i ja sa 10%,meni neće puno uzeti ali ako to pomogne državi neka,ali bojim se uz ovakvu vladu da ćemo svi ostati bez svega i mi bez mirovina i radnici bez radnih mjesta i da ne nabrajam,ali neznam tko da dođe na vlast šta bi mogao napraviti jer previše je opljačkano i bojim se za budučnost naše države i naše djece. Pozdrav prijatelji moji!
  5. Dragovoljci,branitelji idite na Braniteljski portal pa čete vidjeti da ipak ima netko ko se organizira Pozdrav do 5.6.2010.u Taborištu(Petrinja)
  6. Vi se tu prepucavate međusobno a naši partizančići?Pa oni su nam jadni,ima ih 70000 i to i unuci dobivaju mirovinu,dečki moji to je problem a ako ovi iz sabora čitaju pa neka vide koja su godišta ti partizani,koliko ti dugo žive???neka izvrše njihovu provjeru. Pozdrav!
  7. Evo Konačno i teme.Po saznanjima Hvidre iz svih gradova su pristale na rezanje mirovina od 7-10% a vlada je tražila 20%.Sada se pregovaraju sa Partizanima kojih ima "malo" i saborskim mirovinama. Ako netko zna više detalja neka napiše,i držite se teme a ne prepucavanja,dosta nas mrze novinari,vlada i civili u društvu a sad stalno međusobno koškanje. Pozdrav
  8. Maloprije sam pročitao na teletekstu da su na redu braniteljske mirovine a koliko sam razumio da se primjenjuje u 7 mjesecu. Zna li tko kakav podatak o ovome? Pozdrav
  9. Hvala roda,vidimo se nadam se ako bog da!Pozdarv
  10. Bravo Tonka,podržavam te u potpunosti,jedino neznam gdje je to Taborište! Pozdrav
  11. ########################################
  12. ##########################################
  13. Da dobra tema,TREBAMO reagirati jer ovi "navijaći"su obična pijana banda koja uz stadione vrši teror i na samim ulicama,parkovima,podhodnicima a mup nema nikakve ovlasti jer se uvijek nađu tatini sinovi koji i jesu največi problemi koji imaju odvjetnike a novinari naravno na njihovoj strani, uvijek kontra policije kao i sad protiv branitelja.Zato mislim da na okupljanju 5.6.u Petrinji da se potegne i to pitanje jer i ja bi sa svojom djecom volio na stadion. Zato mislim da trebamo reagirati jer kuda ova mladež ide? Sad če netko reči kriva je država,tu se ne slažem jer ja sam svoju mladost dao za nju.Ako treba dat ču i opet ali kriva je vlada koja već dugi niz godina priprema zakone o navijačima a nikad ništa. Kad se okupima pa dogovorom krenemo na sjever da vidimo onda te navijačiće. Pozdrav i uvijek odan domovini!
  14. Zahvaljujem i na tom odgovoru jer ni ja još neznam detalje.pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija