Jump to content

Limena

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Molila bih aktualnu skriptu za javnobilježnički ispit. Hvala! Mail: lkrizanac@gmail.com (prvo slovo jest malo slovo L)
  2. S obzirom da smo pisali prijavu za svaki sud i drž.o. posebno, onda ima smisla da konkuriraš za ta mjesta. U protivnom, čemu posebne prijave? Mogli smo onda poslati samo jedan primjerak papira i onda kako se rangiraš dobivaš vježb.mjesto..
  3. Ja sam bila na razgovoru i tek ću vam sada napisati kako je bilo-nije stvar u tome da sam shupak kako kažete i da ne želim napisati kako je bilo, već kad to obavite skužite da je to no big deal, da ne triba stvarat paniku ni mudrovat već jednostavno to odradit. Znači, kažeš nešto o sebi, zašto si aplicirao za to šta već jesi (sud odnosno drž.o.), kakav bi trebao bit sudac,u kojoj se grani prava vidiš,studiranje,ocjene na nekim ispitima..to je to otprilike.Samo spontano i smireno.Eto.
  4. Pa recite ljudima okvirno šta pitaju, ne moraš citirat pitanja.
  5. ali onda on nije ČLAN uprave, nego je ta osoba UPRAVA... FREE_SOUL dobar si bio kroz cijelu raspravu, ali sad si malo zatupio bezveze
  6. po čemu se pripremate? čitate zakone ili udžbenici? mislim, na što se koncentrirati? molim savjet
  7. Ne da nema informacija za Osijek, već nema ništa ni za ostatak Hrvatske. Nije mi jasno šta rade svi ti ljudi u ministarstvu.
  8. Sigurno je da se tome protive i fakulteti zbog velike love koju dobiju od upisa. Nedostaje nam kolektivne svijesti jer da je ima, ne bi neki pojedinci koji vode fakultete na van zagovarali alternativu lošoj situaciji i lošem sistemu, a zapravo je to samo privid jer se ne radi ništa da nam sadašnjost i budućnost bude bolja.
  9. i ja sam zainteresirana i sigurna sam da nas je puno jer rijetki posao nađu bez problema. neka mijenjaju sustav upisa tj broj studenata na ovom faksu. ovo nije normalno i frustrira
  10. Da, porvrdu o ocjenama ćeš dobit na faksu u koliko god priomjeraka, ali nakon prvog puta svaku iduću ćeš platit 150 kn
  11. Piše u natječaju da traže PRESLIKE dokumenata. Znači li to da moraju biti ovjereni od javnog bilježnika? Jer negdje se naglasi "ovjerena preslika." Molim upućene za odgovor. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija