Zdunaho objavljeno: 8. ožujak 2021. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2021. Pozdrav, ako netko ima skriptu i/ili pitanja za polaganje ispita iz naslova, molio bih da mi ih proslijedi na e-mail: ivanzdunic0@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
htnet odgovoreno: 9. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2021. Pridružujem se gornjoj zamolbi kolege. Bio bih veoma zahvalan na skripti pomoću koje se javnobilježnički ispit može s lakoćom položiti. Molio bih skriptu i pitanja na mail: htnet@net.hr Hvala i lijepi pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slatka seka odgovoreno: 10. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2021. Drage kolegice i kolege, ljubazno Vas molim ukoliko imate pitanja ili skripte da ih pošaljete na mail: tamarazugcic@yahoo.com hvala unaprijed!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GMarija odgovoreno: 10. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2021. Pozdrav kolege, i ja bi molila da netko samnom podijeli ikakvo novije iskustvo o javnobilježničkom ispitu, pitanja, skriptu, dojam, bilo što.. Može na mail: veki2808@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZH22 odgovoreno: 12. travanj 2021. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2021. Poštovani kolege, molim i ja ako netko ima skriptu i pitanja za javnobilježnički ispit da mi pošalje na mail: zoricah14@gmail.com i sva iskustva su dobro došla unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ondine13 odgovoreno: 31. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2021. Poštovani svi, Pridružujem se zamolbi kolega i ljubazno Vas molim pitanja za jb ispit i skriptu. Unaprijed vrlo zahvalna, Lp, Ondine Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Chewbacca odgovoreno: 1. srpanj 2021. Dijeli odgovoreno: 1. srpanj 2021. (uređeno) Evo da se pohvalim da sam i ja položio javnobilježnički ispit prošli mjesec. Bilo nas je pet u grupi i svi smo uspješno položili, a objektivno govoreći svi smo se i dobro pripremili. Kod prve grupe pitanja najbitnije je naravno znati zakon o javnom bilježništvu i zakon o nasljeđivanju, mada je bilo pitanja i iz drugih zakona iz popisa literature. Radnju sam imao o kupoprodajnom ugovoru. Kod druge grupe pitanja naravno je ZTD najbitniji. Prođen je cijeli ZTD na usmenom, no nije se išlo u detalje, nego samo osnovne i najbitnije stvari. Imao sam jedan zapisnik za pisati. Kod treće grupe pitanja pitanja su bila iz poslovnika i o pristojbama. Naravno potrebno je proći i pravilnike o odjeći, sjedištima, uredima i radnom vremenu javnih bilježnika, a koji pravilnici baš nisu veliki. Svatko od kandidata je imao nekih 7-8 pitanja iz pojedine grupe, a usmeni je trajao oko 3 sata. uređeno: 1. srpanj 2021. od Chewbacca aa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Joshua6644 odgovoreno: 14. rujan 2021. Dijeli odgovoreno: 14. rujan 2021. Poštovani kolege, Ima li netko materijale za javnobilježnički ispit da mi pošalje na vlajdo.medo@gmail.com Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pravnica10 odgovoreno: 12. veljača 2022. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2022. Pozdrav, da li netko ima materijale za ispit koje bi podijelio sa kolegama? Zanimaju me i iskustva s ispita, naročito pisani dio ispita. Hvala svima, Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Leaaaaaa odgovoreno: 17. veljača 2022. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2022. Poštovani kolege, zamolila bih ako je netko u mogućnosti poslati mi skriptu za javnobilježnički ispit. Unaprijed se zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
APZG odgovoreno: 24. veljača 2022. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2022. Poštovane kolegice i kolege, zamolio bih ako je netko u mogućnosti poslati materijale za javnobilježnički ispit na e-mail: paj0zg@yahoo.com Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivaaanas odgovoreno: 7. ožujak 2022. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2022. Drage kolegice i kolege, ukoliko netko ima materijale za polaganje javnobilježničkog ispita, naročito pitanja, najljepše molim da mi pošaljete na mail lucija.p.s.nala@gmail.com Unaprijed vam od srca zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivan_Ferenčević odgovoreno: 22. ožujak 2022. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2022. Dragi kolege, Ako netko ima materijale potrebne za ispit molim Vas da mi ih pošaljete na ferencevic.ivan@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mvl odgovoreno: 6. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2022. Poštovani kolege, ukoliko je netko nedavno polagao ispit, ljubazno bih molila ako biste mogli proslijediti materijale/skripte na mail mihaela310@gmail.com Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tina Maar odgovoreno: 16. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2022. Dragi kolege, ukoliko postoji neka dobra duša da i samnom podijeli skriptu i pitanja za javnobilježnički ispit, zamolila bih da mi isto pošalje na pavcic.martina@gmail.com Zahvaljujem unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shift66 odgovoreno: 16. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2022. I meni ako može na mail: vanjamaric81@gmail.com . Zauvijek zahvalna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivka66666 odgovoreno: 12. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. lipanj 2022. Postovane kolege, I ja bih molila ako netko ima skripte/pitanja za polaganje javnobiljeznickog ispita da mi posalje na e-mail: icurkovic.vsz@gmail.com Thnxxx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MonikaPVK odgovoreno: 19. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2022. Dana 08. 03. 2021. u 14:28, Zdunaho je napisao: Pozdrav, ako netko ima skriptu i/ili pitanja za polaganje ispita iz naslova, molio bih da mi ih proslijedi na e-mail: ivanzdunic0@gmail.com Također bi molila ako mozete i meni proslijediti skriptu na mail. monika.salic@yahoo.com Lp, Monika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KGugic odgovoreno: 21. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. srpanj 2022. Pozdrav, molim i meni ako nije problem, skriptu i pitanja za polaganje javnobilježničkog ispita na e-mail: kety.gugic@gmail.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mprzun odgovoreno: 17. siječnja Dijeli odgovoreno: 17. siječnja Pozdrav, ljubazno molim kolege da i meni netko pošalje skriptu i pitanja za polaganje javnobilježničkog ispita na e-mail: marija.przun@gmail.com. Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Adri_O odgovoreno: 2. veljače Dijeli odgovoreno: 2. veljače Pozdrav, molila bih ako netko ima ikakvu skriptu za javnobilježnički ispit da mi pošalje na mail adriana.ozanic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LadyLen odgovoreno: 15. travnja Dijeli odgovoreno: 15. travnja Kolege, molila bi, ako netko ima novija pitanja i skriptu za javnobilježnički ispit, da mi je pošalje na mail ladylen55@gmail.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Limena odgovoreno: 22. travnja Dijeli odgovoreno: 22. travnja Pozdrav! Molila bih aktualnu skriptu za javnobilježnički ispit. Hvala! Mail: lkrizanac@gmail.com (prvo slovo jest malo slovo L) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
POPPYY odgovoreno: 24. lipnja Dijeli odgovoreno: 24. lipnja Dragi kolege, molim vas ako mi može netko proslijediti na mail skriptu za javnobilježnički ispit. Unaprijed se zahvaljujem. ivana.colak89@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Melpomena odgovoreno: 18. kolovoza Dijeli odgovoreno: 18. kolovoza Drage kolege, molila bih, ako netko ima novija pitanja i skriptu za javnobilježnički ispit, da mi je pošalje na mail ivana.pavk@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Melpomena odgovoreno: 18. kolovoza Dijeli odgovoreno: 18. kolovoza Drage kolege, molila bih, ako netko ima novija pitanja i skriptu za javnobilježnički ispit, da mi je pošalje na mail ivana.pavk@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
throvvaway odgovoreno: 4. rujna Dijeli odgovoreno: 4. rujna Pozdrav!, može li mi netko poslati skriptu za javnobilježnički ispit na e-mail adresu anonymyus81@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.