Jump to content

Luka1234

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Luka1234 je dobio reakciju od artus u suđenje u razumnom roku   
    Poštovani, 
    na raspolaganju Vam je zahtjev za zaštitu prava na suđenje u razumnom roku. Ukoliko se isti usvoji, predmet mora biti riješen u rok ud 6 mjeseci (iznimno 1 godine ako je predmet složen). Ustaljena je praksa da postupak treba biti pravomoćno okončan u periodu od 3 godine tako da smatram da bi Vam morali usvojiti zahtjev. 
     
  2. Zbunjen
    Luka1234 je dobio reakciju od Borbena7 u Alimentacija   
    Poštovana, 
    koliko je godina prošlo od odluke kojom je određena alimentacija? Kako djete postaje starije tako se povećava i potreba djeteta te mjesecni iznosi uzdržavanja, tako da bi načelno mogli i trebali uspjeti u sporu. To naravno ovisi i o tome koliko ste povecanje tražili.
  3. Sviđa mi se
    Luka1234 je dobio reakciju od Borbena7 u Član obitelji na prevaru dobio stan   
    Žalbom se osporava rješenje o upisu za čiju dozvolu i provedbu nisu bile ispunjene sve pretpostavke određene zemljišnoknjižnim pravom (žalbom se osporava valjanost rješenja o upisu u kojem je odlučeno je li prijedlog za upis osnovan ili ne, s obzirom na zemljišnoknjižno stanje, prijedlog i priloge upisa, te ostale pretpostavke koje je zemljišnoknjižni sud trebao ispitati).
    Drugim riječima, u žalbi na rješenje o upisu ne možete osporavati valjanost pravnog posla. 
  4. Hvala
    Luka1234 je dobio reakciju od TončicaBalončica.pok.Jakov u Brisanje zabilježbe   
    Od veljače se svi prijedlozi za zemljišne knjige podnose elektroničkim putem, putem javnog bilježnika i odvjetnika kao ovlaštenih korisnika informacijskog suda...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija