Jump to content

ryce

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ne kuzim zasto se ljudi bune ako netko nije zadovoljan plasmanom, tj. mjestom, to je nase pravo i nasa stvar. i dosad sam u svojoj dugoj nezaposlenosti dozivjela milijardu nepravdi na svojim ledjima, kad sam izvisila jer se islo nekim redom, nekim sta ti ja znam pravilno izabranim poslovima. I zato nije u redu da sad bolje mjsto dobije netko tko kaska iza nas koji smo spremni na sve na ovom natjecaju, sad cemo kao posao dijeliti iz sazaljenja, buuuuhuuu, nisu se prijavili pa smo im dali ovo da ne ostanu bez icega - ma da!! otkad to!!??
  2. I ja planiram spor jer također smatram da smo kaznjeni svi koji smo bili spremni otici bilo gdje, ali ne i ako ispunjavamo uvjete za neka bliza mjesta! Pogotovo kazem to za ovu moju situaciju jer je lik koji je dobio nesto za sto sam se i ja prijavila (i sto stovise, izjasnila na razgvoru - zasto nas to pitaju ako ne uzmu u obzir??) bio dobrano iza mene, a posao je dobio samo zbog bodova iz razgovora na kojem je dobio 10, dok sam ja 8 - a razgovor bi trebao biti najmanje bitna stavka jer je krajnje subjektivan.
  3. SPOR - pardon, tipkovnica mi brza od pameti. Pa zbog toga sto ste izvisili a netko tko ima manje bodova od vas je dobio posao na koji ste i vi imali pravo, npr??
  4. Planira li tko pokretati upravni postupak???
  5. Pitanja su povezana, ali ne sva. Npr, pocinje s nekim kaznenim djelom, opisanom situacijom, i pitanja su u vezu te situacije, ali ima i pitanja koja su za sebe.
  6. Blago nama sto su ubrzo izbori pa se nekome zuri zaposliti nas...
  7. Ako se ne varam, novi KZ sadrži samo nekoliko izmjena, te izmjena izmjena
  8. Nije ni obiteljsko spominjano pa je bilo zadnji put na testiranju. I savjetujem svima da pogledaju posebni dio KZ-a.
  9. ryce

    Otvorene molbe?

    Zanimaju me iskustva kolega sa slanjem otvorenih molbi za posao, odvjetnicima, npr.? Jeste li ih osobno dostavljali ili slali postom i kakvi su bili odgovori, je li bilo naznaka nade uopce?
  10. Za ove vladine poticaje od 1600 kn placa i ostalo ti placa zavod, dovoljno je da si prijavljen na zavodu i da se radi o drzavnoj firmi. Tako bar rekla teta na zavodu
  11. Aha, procedura je takva da se ceka doma rjesenje? A u rjesenju su liste svih gradova za koje si se prijavio? I tko i kada onda ustvari odabire gdje ces raditi? I do kojeg broja na listi se uopce ima sanse za posao?? Malo sam zbunjola...
  12. Samo informativno, nisu nista zabrljali s bodovima Bolonjcima, nego im nisu racunali vjezbe i seminare. Tako da ne znam o kakvim promjenama je rijec. Ja sam na sredini liste i na istom mjestu tako da su se promjene događale u samom vrhu, naravno, a sad, na temelju čega, ne bih znala. Al ocito se nisu radile samo zato da netko tko ima premali broj bodova za razgovor, dobije ipak priliku za razgovor.
  13. Ja sam se prijavila eto cisto iz dosade, kao da moze doci u obzir netko tko nema nikakvog iskustva
  14. Da, imaju neke 3 sheme za racunanje bodova po ocjenama. Ne uracunavaju seminare, vjezbe ni ocjene iz diplomskog rada (jer se na nekim fakultetima cak i ocjene rada uracunavaju u prosjek, na mom se ne uracunavaju) tako da se bolonjaca nitko ne mora bojati - na kraju nema veze sto smo odslusali nesto dodatno ili studirali obvezno jednu godinu vise, sve dodje na isto. Stovise, jos budemo osteceni. Ne znam cemu smo onda to uopce prolazili sve...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija