Jump to content

beni

Korisnik
 • Broj objava

  188
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O beni

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ako se žališ da li te zovu na pregled ili rješavaju samo papire? I najvažnije, mogu li pravno smanjiti ako se žališ na njihovo rješenje?
 2. Ok to je 30% šanse.😀 A da li ako odbiju žalbu mogu odlučiti promijeniti mišljenje na štetu našu npr. dali su 30% rat ti se žališ a nakon žalbe smanje na 20% ili prebace iz opće u profesionalu, onako za inat jer si se žalio?
 3. Dečki i ostali znalci, Može li netko podjeliti svoje iskustvo sa Žalbom na rješenja o utvrđivanju invalititeta u HZMO? Omjeri rat-mir, 2. stupanj.... Bilo bi nam korisno vidjeti koliko je žalbi uvaženo, kako je napisati i slično. Hvala lijepo!
 4. Molim savjet stručnjaka. Zanima me da li je rješenje 2. stupnja HZZO o pravu na mirovinu ili omjer i sl. pravomoćno ako se podnese tužba Upravnom sudu? Npr. ako HZZO nekog proglasi trajno ili djlomično nesposobnim za rad stupa li to odmah na snagu i mora li poslodavac postupiti po tome ili se sve odgađa do odluke Upravnog suda? Hvala unaprijed.
 5. Molim za pomoć ako itko zna. Naslijedio sam česticu koja je u građevinskoj zoni, međutim nema ucrtanog pristupnog puta. Zapravo, postoji bijeli put koji ljudi koriste za svoje potreba ali ga nema u planu. Već sam pisao molbe i primjedbe kad se radio prostorni ali nema pozitivnog odgovora. Da muka bude još veća u Ugovoru kojim je ta čestica kupljena još 60-tih opisno stoji da graniči sa putem, kojeg nema ucrtanog, zato sam i tražio da se ucrta. Pa je sad nastao problem, kažu u Uredu državne uprave da je "netko" napravio propust i nije ga ubacio u novi plan pa samim time ne m
 6. Uff. Puno je ovdje napisano da ne mogu sve ni pratit zato jednostavno pitanje. Imam prof mirovinu od 2008. Da li se išta od gore navedenog odnosi na mene? Hvala
 7. Može odmah trajno ali ne mora, znači 99,99999% neće.
 8. Velik je Mostar... Ja pitam jel tko zna gdje jer nitko za sad ne zna. Pa neće čovjek sjedt u bus i u Mostar pa od kuće do kuće?
 9. Pa naše, bre. rvacke.
 10. Zna li netko gdje dobiti potvrdu ili ostvariti neki status na osnovu ranjavanja za vrijeme pripadnosti HVO? Prijatelj počeo tražit ali odustao jer mu nitko ne zna pomoći. Hvala
 11. Opet isto pitanje jer nema odgovora. Uskoro mi papiri idu na prvi stupanj za mirovinu, volio bih doći uživo pred drugostupanjsku ali ne znam kako. Ima li neki pravilnik ili iskustvo o tome. Hvala
 12. Nažalost, mogu. Zvao sam u ured i lijepo kažu. Kad se pokreće ponovno onda dobivaš opet privremeno pa nakon 3 godine trajno.
 13. Zna li netko kakva je procedura oko obnove postupka hrvi? Negdje sam čitao, a sad nikako da nađem kako mi se, ako obnavljam postupak, trenutno rješenje o trajnom hrvi stavlja na privremeno dok nakon 3 godine ne dobijem, ako dobijem, opet novo. Ako netko zna ili je to prošao, unaprijed zahvaljujem na informaciji.
×
×
 • Napravi novi...