Jump to content

maxica84

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Još me samo zanima da li je moguće obustaviti postupak izvršenja ukoliko se kazna plati?
  2. Poštovani kolege, molim Vas za jedan savjet budući prekršajno i prometno pravo nije moje područje. Naime, prijatelj je prije 2 godine dobio kaznu za prekoračenje brzine. Ako se ne varam kazna je iznosila oko 2000 kn. No, budući se odselio i sa obitelji nije ostao u kontaktu (a tek sada mijenja prebivalište) pretpostavlja kako su sigurno dolazili neki pozivi na njegovu adresu. Sada ga zanima što može očekivati? Napominjem kako je prigovor podnio PP van mjesta prebivališta obzirom je prekršaj učinjen na tom području. Hvala
  3. maxica84

    H.C.P.H.S.

    Da li su koga zvali na razgovor? Mene su zvali da u petak dodem.
  4. Joj daj ne drami. Puno njih kaze kako se nikad nebi zaposlilo preko veze, a nema tog covjeka koji nebi u danasnjoj situaciji prihvatio da mu netko ponudi posao zato sto eto poznaje njegovog tatu, strica il kog vec. Ja se nisam zaposlila jos kao ni ti, trazim posao na sve moguce nacine, idem na testiranja, razgovore, ali isto tako ispitujem sve poznanike da i oni pitaju nekog tamo odvjetnika il kog vec da me "progura". Ne molim za to da bih sjedila doma i nista ne radila i dobivala placu za to vec nudim svoj rad, svoje vrijeme, svoje znanje za primjerenu placu. Voljela bih da je dovoljno otici na natječaj i dobiti posao, ali nazalost nije tako. Znam puno njih koji su se zaposlili preko veze i ti isti kolege svaki dan ustaju iz kreveta i rade, a placu dobivaju za svoj rad ,a ne za to što rade za tatinog prijatelja i lakiraju nokte. Da, ima onih koji rade u tatinom uredu i po cijele dane vise na kavama, al ima i onih koji zbilja rade i meni koja sam isto tako nezadovoljna stanjem u drzavi ne pada na pamet da nekoga prozivam zbog toga. Ima onih koji su placeni za to da stanu na kraj korupciji, a ni ti ni ja to nismo, pogotovo ne na novakav nacin da prozivas ljude koji su iskoristili priliku. P.S. Ako tko traži vježbenika slobodna sam!
  5. Natječaj ti je bio u 10mj. i tek je nedavno održano testiranje, sad se čekaju rezultati, nakon toga čekaš da te pozovu na razgovor, pa čekaš i moliš Boga da budeš jedan od 400 sretnika koji su dobili posao. Natječaj ti traje otprilike 8,9 mjeseci. Kad će bit idući nezna se, to pratiš na službenoj stranici narodnih novina. Oboružaj se strpljenjem, jako dobro nauči sve što se traži (gp,gpp,kp,kpp,up,tp,pd) jer badava ti dobar prosjek ako loše napišeš test. Prijavi se za što više gradova jer ako se javiš npr. samo za Rijeku gdje traže jednog vježbenika il samo za Zagreb gdje traže 5,6 vježbenika moraš bit na vrhu po bodovima i sa faksa i sa testiranja i sa razgovora. Sretno! Nije neizvedivo, ali je jako, jako naporno to čekanje koje traje i traje....
  6. Kuhat ću kavu ako treba, bit cu tajnica i potrčkalo,al čistila wc nebudem nikad!!! Da sam to imala namjeru radit niked nebih upisala pravo, nikad nebih upisala nikakav faks, ma zapravo, nebi ni išla u srednju školu. Ako oni nemogu platit čistčicu cca 1500kn onda stvarno.... Radila sam svakakve poslove u životu, i u dućanu i u uredu, pa cak sam i konobarila, ali ni u tom bircu nisam morala čistit wc ni brisat pod, za to je svako jutro brinula čistačica.
  7. Gotovo svi mi koji se javimo na natječaj imamo ono što oni traže,svima nam je bilo ugodno na tom razgovoru, tako da smo SVI koje nisu zvali na razgovor u drugi krug razočarani. Ali tu je bitno tko se njima svidi, a tko ne, zato te izjve tipa " imam sve što traže, svidjela sam im se i sl " su totalno suvišne jer se odnose na nas 90 posto koji tražimo posao.
  8. Ja sam dobila mail da nisam prosla u drugi krug razgovora...
  9. Meni se nisu javili. Ima li kakvih novosti?
  10. To nije taj ured, imas vise Borica, a to nisu ti strašni Ja sam pretpostavila da su nas sve zvali jer mene i jos 3 frendice jesu, a i bilo nas je dosta na razgovoru, a razgovori su bili svakih 5-10 minuta. Sorry za krivu informaciju.
  11. I ja sam bila na razgovoru( kao i svi koji su poslali cv). Ugodan razgovor i ugodan ured, barem meni...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija