Jump to content

Imperator

Korisnik
 • Broj objava

  69
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Imperator

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. E savjetovanja će biti spamirana od strane same vlade RH, doveli su se u neizlaznu situaciju s braniteljima policajcima, trebalo je pronaći izlaznu strategiju bez gubitka časti po vladajuću stranku. Ove izmjene zakona o braniteljima su se izvrsno sjetili, divim se njihovoj sposobnošću. Stvarno. Dakle policajci umiru. I oni najmlađi policajci branitelji su ušli u pedesete, Karamarko (čitaj HDZ) im je obećao goleme otpremnine kroz zakon o policiji, vlada novaca nema, ne puštaju ljude u mirovinu. Do odlaska u civilnu mirovinu, kako sada stoje stvari, polovina će ih pomrjeti. Njihova rod
 2. Imperator

  1/4 pa 1/3

  Jel to moguće da nema roka? Nikakav opći zastarni rok i tako nešto? Tužbe se mogu podnijeti dok su god akteri živi?
 3. Imperator

  1/4 pa 1/3

  Može još jedna stvar, kolika je zastara za pokretanje tužbe? Koliko godina nakon ostavinske rasprave?
 4. Imperator

  1/4 pa 1/3

  Shvatio sam, zahvaljujem.
 5. Imperator

  1/4 pa 1/3

  Ne, sporazum nasljednika ne postoji. Samo nedorečene interesne sfere. Objekt je nelegalno izgrađen, u postupku je legalizacije zadržavanja bespravno sagrađenog objekta, naravno da etažiranje nije moglo biti provedeno. Jako me zanima da li kćer K1 može tužiti majku MM i sestru K2 iako je propustila pravovremeno reagirati na ostavinskoj raspravi u JBU?
 6. Imperator

  1/4 pa 1/3

  Ima li znalaca? Koji su opravdani razlozi za poništenje ostavinske rasprave u JBU?
 7. Otac OO i majka MM bespravno sagradili kuću katnicu s više stambenih jedinica, imali dvije kćeri K1 i K2. Kćer K1 se udala i s mužem vlastitim sredstvima na bespravno sagrađenom objektu sagradili drugi kat, uz usmenu suglasnost roditelja. Otac OO i majka MM darovnim ugovorom poklanjaju kćerima K1 i K2 po 1/4 kuće, sebi ostavljaju svakome po 1/4. Nekoliko godina nakon darovanja otac OO umire i provodi se ostavinska rasprava u JBU na kojoj je 1/4 imovine oca OO podjeljena na 3 dijela, čime majka MM, kćer K1 i kćer K2 postaju suvlasnice kuće od po 1/3 vlasništva. Majka MM kor
 8. Poštovani, odnedavno sam zaposlen u d.o.o. u vlasništvu lokalne samouprave, nisam član nijednog od dva sindikata iz razloga što ništa ne rade osim naplaćuju 1% članarine, nezadovoljstvo u firmi je veliko i dugotrajno. Imam želju osnovati svoj sindikat. Kako?
 9. Da, po pravilniku je izgleda sasvim moguć privremeni rad. Hvala velika
 10. Zanima me što trebam napraviti da mi zaposle djete, od upisa u srednju školu do početka školske godine. Djete ima tek 14 i pol godina, zdravo, pametno, ambiciozno. Bdw, kruška ne pada daleko od stabla, i ja sam sa 14 i pol godina radio na prodaji karata za plesnu školu, imao svoj džeparac.
 11. Znam to, nađeno je na google. Treba mi odgovor od nekog iz tog faha. Upute inspektoru rada prilikom postupanja, i/ili nečija iskustva.
 12. Na koji način se može zaposliti djete od 14 godina (rođeno 01/2005)? Sada je osmi osnovne, ima veliku želju za radom, čim upiše srednju školu može se zaposliti u prodaji karata za izletničke brodove, radilo bi se oko 6 sati dnevno, 4-5 dana tjedno. Bio sam kod inspektora rada, nije mi znao reći, bio je začuđen pitanjem, valjda je ovo danas rijetko. Hvala
 13. Radnik je zaposlen 3 i pol godine, prve 3 godine na određeno ugovorima od po 6 mjeseci neprekidno, potom na neodređeno. Koliki mu je otkazni rok? Dva tjedna ili mjesec i dva tjedna?
×
×
 • Napravi novi...