Jump to content

ciribu

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. @bonitet možeš napisati zašto je pao taj jedan kandidat?
  2. Kako vam ide ponavljanje, tj. još gore - učenje preostalog dijela dok ne znate jeste li prošli? Meni nikako!!!!
  3. puno hvala na odgovoru! nije bio isti dan zaključenja i objave a kamate su išle od zaključenja zato mi nije bilo jasno!
  4. ja isto ne znam šta s tim tijekom zatezne kamate, svugdje je drugačije, je li od dospijeća ili prvog dana nakon?!! u knjizi od crnića sam pročitala da zatezne na neimovinsku teku od dana nakon podnošenja tužbe/zahtjeva....i tako negdje od dana podnošenja tužbe, negdje od dana nakon više mi ništa nije jasno????? i još jedno pitanje po starom ZOO-u kada kamate teku od presuđenja je li to od zaključenja glavne rasprave ili od objave presude?? također u raznim presudama različito. upomoć hitno molim vas!!!
  5. točno kako je kolegica rekla...otpremaš poštu, fotokopiraš, slažeš dostavnice, služiš kao zamjena svih službenika koji su na godišnjem, s time da ne možeš ti pronać mentora nego ti ga predsjednik dodjeli pa tko te zapadne zapadne. ima i sudova sa svjetlim primjerima naravno gdje vjezbenici vode rasprave i pišu jako puno presuda tako da kao i sve u životu ovisi kakve si sreće.
  6. I ja se nadam vremenu nakon pismenog. Imamo sigurnih onih 14 dana od objave rezultata do pocetka usmenog, eh a koliko ce im trebati da isprave pismene nadam se barem 2 tjedna, pa cemo skupiti mjesec dana! ako naravno uopće prođemo pismeni!!!
  7. Prije su pitanja iz ustava bila od 36. do 123. (grupa je počinjala s europskim), sada ta grupa počinje s ustavnim i pitanja su 1. - 49.
  8. Još mjesec dana do pismenog Ova 2 ZKP-a su ubitačna
  9. Ovdje imas o tome http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503341792&forum=16 I ja mislim da ce to sve zbrzat i da ce usmeni zavrsit puno ranije nego smo racunali inace ne bi ni pomicali pismeni
  10. Bezobzirno, bez ikakvog obrazloženja!!! Znaju li oni da je ovo ispit kod kojeg se mjesecima prije napravi raspored i to točan iz tjedna u tjedan! Ispit u kojem dva tjedna znače dva veća zakona! A mi nemoćni, nitko i ništa, nevažni, mali...možemo se samo ljutiti, osjećati kao budale, živcirati i zbog toga nam ode još jedan tjedan učenja jer ovo je mene totalno izbacilo iz takta koliko sam ljuta na odnos prema nama i na nonšalantnost! I ja sam otkada radim bila 2 (DVA) dana na godišnjem jer sam sve čuvala za učenje i sada čemu da mi oni to uzmu!!!!
  11. Pa ne mogu nam to napraviti!!! Šta s nama koji smo i ovako dobili malo za učenje i sad neka mi još uzmu dva tjedna, dva tjedna znače sve!!!!
  12. svi smo dovoljno na rubu živaca i bez da netko objavi ovakav post i onda se ogluši na pitanje!
  13. Prema ZKP-u izraz okrivljenik upotrebljava se i kao opći naziv za okrivljenika, optuženika i osuđenika zato si sa okrivljenik na miru
  14. slažem se. kad počneš učiti optimistično učiš sve detalje jer stalno misliš šta ako me ovo pitaju kao podpitanje?? šta ako ovo?? i tako se gubiš na sitnicama a na kraju se ne sjećaš osnovnih stvari! e ali treba se tome otrgnuti
  15. ja ti imam onu neku od samo 32 stranice ako ti je to dovoljno za ponavljanje jer za ucenje nije pa ju nisam bas ni gledala ne znam kakva je.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija