Jump to content

puma7

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    puma7 je dobio reakciju od zpbos u 6a-mirovina   
    Kako neće !. Pa GLogoški sada više ne mora prodavati svoj auto koji dobije - već to za njega radi država, odmah mu isplati novce za auto uvećane za sva davanja i porez, a Klemm sada ima prioritet kod dobivanja koncesija na obali. 
    Niste valjda mislili da su išli pisati zakon za sve branitelje !!!!
  2. haha
    puma7 je reagirao na markovic11 u Obiteljska mirovina DVO prema starom zakonu   
    Dakle prema svemu djelatne vojne osobe nisu bili Hrvatski branitelji,mislim tako ispada,kada nisu umirovljeni po pravima branitelja niti imaju prava kao branitelji,niti im obitelji imaju prava kao branitelji?
    Tko su onda branitelji?Tko je stvorio ovu državu? Brigadiri Čačić i Ćiro Blažević?
  3. haha
    puma7 je reagirao na prof u Obiteljska mirovina DVO prema starom zakonu   
    I Doris Dragović.
  4. haha
    puma7 je dobio reakciju od prof u Novi zakon ministra Medveda   
    Dakle, moji forumaši. Nije bio plan da se u Zakon stave prava hrvatskih branitelja. Ingerencija je bila da se 100% invalidima 1. skupine ako ne žele novi auto isplati protuvrijednost zajedno sa plaćenim porezom i carinom (to su valjda prepisali iz zakona koji vrijedi u Bangladešu) jer ne možeš prema zakonu u HR dati nešto na što nisu plaćenja davanja državi, zatim staviti 100% invalide iz HVO pod naziv hrvatski branitelj, te staviti prava od Narodne zaštite kao pod borbeni sektor iako to Zakonom iz 2005. godine nije moguće. Znači radi se samo o paravanu za pojedinačne interese. Ja sam umirovljen 2012. godine prema Zakonu o umirovljenju DVO i PS. Sada nagradno pitanje za milion kuna - tko me može pronaći prema novom prijedlogu? Inače, svi nakon 1999. godine odlaze u mirovinu po Zakonu o umirovljenju DVO i PS, a odlazit će i dalje osim koji imaju prizunat status HRVI.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija