Jump to content

roberta73

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, da, dug je vraćen dva mjeseca nakon toga, ali kako su samo brzo to napravili, nisam dobila nikakvu tužbu, misllim da bi trebalo tako biti, prvo tužba pa onda ako nema odgovora crna lista,sada mi u svim bankama kažu da ću se vidjeti na crnoj listi dvije godine a u nekima tri, oni vide da ja nemam nikakvih potraživanja prema njima ali sam u hub - u, sve u svemu to je prošlost samo sam obilježena, a za tužbu, raspitat ću se, hvala na odgovoru Svilena. :wavey:
  2. Nisam odvjetnica, ali mogu li te pitati , zašto predbračni ugovor?
  3. Ne obračajte pozornost na pravopisne pogreške........ :oops: :roll:
  4. Pisala sam i Denisu Latinu u vezi toga i kontaktirala me novinarka no ja sam se bojala cijielu tu priču objaviti.
  5. Vidim nitko neće pa ću ja jedno svoje ružno iskustvo sa gospođom bankom neću reći kojom. Prije tri godine, kada sam ostala trudna, došlo je i vrijeme za porodiljni dopust i zako sam ja dotičnu banku obavijestila da ću ići na porodiljni i da mi primanja neće sjedati preko njih nego samo preko poštanske banke. Oni to prime na znanje iprihvate ....., nažalost morala sam zadnji mjesec trudnoće ostati u bolnici na održavanju pa nisam ni mogla provjeravati internet bankarstvom što se događa..pošto sam ih zamolila da mi ne diraju nedozvoljeno prekoračenje i da ću sa kreditom malo kasniti jer je porodiljni isplačivan 17 u mjesecu oni meni tužba, kažu vi se nista javljali mi vas na crnu listu, a gdje su me to zvali?, na posao-tamo nisam bila!, na mobitel?, nisu zvali, ma nisu oni mene nigdje zvali!!!. POšto su me stavili na crnu listu, naravno gdje se god pojavite svi vam upućuju pogled ispod obrva, a ja se ne želim nigdje opravdavati, otišla sam raditi, prekinulčaporodiljni nakon tri mjeseca jer iako sam ja imala veliku plaću porodiljni dostiže max. 4200,00 kuna, katastrofa ostavila malu bebu čuvati baki zbog idiota, i vratila dug u roku od mjesec dana no nažalost ja sam još uvijek na crnoj listi iako je dug vraćen prije dvije godine i još uvijek mi svi upućuju pogled ispod obrva i nigdje i na ništa nemam pravo, prestrašno, ako netko ima slična iskustva napišđite ih.
  6. Vjerujem da ih svi imamo, pa ako ima tko zainteresin neka olakša dušu ili opiše neki svoj događaj bio smiješan ili tužan, bio trenutni ili se dogodio prije nekoliko godina, moglo bi biti zabavno!!
  7. roberta73

    Razveži jezik

    Pa hajde, krenimo!!!
  8. Potrudi ću se, znam da je čudno, imamo rješenje i na rješenju piše kada je donesen zakon tj. odluka o povratu duga i da smo mi nasljednici i rješenje je pravomoćni iii. još mi dva puta pošta ili oni ne znam tko "izgube papire", nema ih, svaki put kod javnog bilježnika po ovjeru originala, srećom da im nisam poslala original... dosadna sam više....pokušat ću stvarno sve jer ovo je nepravdda i tko tu koga???
  9. DRaga moja Klaro, živjela sam u vanbračnoj zajednici sa dečkom sa kojim imam i dijete, no on i njegoiva mama su zaljubljeni jedno u drugo, otišla sam uzela dijete i sada sam sretno udana i najsretnija žena na svijetu, nemoj se boriti za njega,bježi glavom bez obzira od svega, nikada se neće promijeniti, bori se za sebe jer ti si bitna i ovo je tvoj život te je samo jedan, sretno! :trk: : :smilerockon: :smilerockon: :smilerockon:
  10. drago mi je da je sve dobro ispalo
  11. nisam pravnica, ali ovo je užas šta si neki ljudi dozvoljavaju. Sretno! :evil: :evil:
  12. Hvala ti na odgovoru, poslala sam dva puta prvi i drugi put sam original ovjerila kod javnog bilježniga i poslala i izgubili su papire, jučer sam bila u Jurišićevoj predati papire no mi nemamo pravo. Brat i ja smo nasljednici prvog reda i užasno sam ljuta jer svi samo odmahuju glavom i nitko se ne želi ni potruditi, ma moli Vas lijepo gospodo, ostaje državi, nije to veliki novac, ali ću iz principa poduzetri sve da ga dobijemo jer mi je gđa. država dovoljno zla učinila. Hvala na savjetu, probat ću nazvati broj telefona koji ste mi dali, već sam stvarno jadna u vezi toga. Pozdrav.
  13. nije istina da tata plaća sve! ...ili sam ja specifičan slučaj i dobrica, evo mog iskustva. živjela sam u vanbračnoj zajednici i dobili smo dijete, ona mi je sve, no kako smo shvatili da nas dvoje jednostavno nismo jedno za drugo razišli smo se jer je on zaljubljen u svoju mamu i njegova mama ne podnaša nijedno žensko biće u svojoj blizini. Tako sam ja uzela dijete i otišla jer zajednički jezik nismo mogli naći, sada sam ja sretno udata žena i moj suprug je prihvatio moju ribicu, no njen tata ne daje ni kune za nju niti sam ja pokrenula bilo kakav postupak za alimentaciju mislim njegova dobra volja pa dat će nešto! Ni da bi...., molim ga da plaća vrtić svaka dva mjeseca po 200,00 kuna i tu je problem, ribanje i ribarsko prigovaranje, šutim i trpim, ne daje meni novac, dao bi njoj, nema osjećaj odgovornosti. Šutim iz samo jednog jedinog razloga...naša kćer kad čuje da ide tati ili da će je odvesti u šetnju, naravno kada mu paše, poludi od sreće jer ga obožava i ko sam ja da mu branim, ona je sretna i ja sam sretna kada mi je dijete sretno, zašto je uvijek toliki problem oko novaca, vjerojatno sam drugačija od drugih žena, prepucavaju se i tuku za novac preko djeteta, ja joj to ne želim raditi i braniti njemu da viđa svoje dijete na uštrb njene sreće, možda jednog a dana kada će biti veća i kada će shvatiti neke stvari i bti joj mnogo toga potrebnoga, pokušat ću sporazumno se dogovoriti sa njime da joj pomogne i pruži neke stvari. Najvažnija mi je sreća mog djeteta i sjaj u njenim očima kada čuje sa svoga tatu, i opet ponavljam...tko sam ja da to branim !!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija