Jump to content

Marce1

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    Marce1 je reagirao na sivko u Alkohol   
    Budi sretan ako smani na 1 mjesec što je minimalno.
  2. haha
    Marce1 je reagirao na G-man u Alkohol   
    Bez brige, stići će. Ovisi o zatrpanosti poslom i ažurnosti konkretnog policijskog službenika.
     
     
    Ovako što nije moguće. Naime, uvjetna osuda je, Prekršajnim zakonom propisana, mjera upozorenja koju sud može vezati isključivo uz kaznu zatvora odnosno kaznu maloljetničkog zatvora, ako su ispunjeni uvjeti iz čl. 44. Prekršajnog zakona. Ona je neprimjenjiva kod bilo koje zaštitne mjere.
  3. haha
    Marce1 je reagirao na petpetica u Alkohol   
    Trebate redovito zaprimati poštu.
     
    Pisati prigovor na prekršajni nalog u kojem treba priznati kaznu i tražiti neku manju, priložiti potvrdu o nezaposlenosti i/ili studentskom odnosno učeničkom statusu. Ne plaćati ništa prije rješenja suda.
     
    Vozačka dozvola se ne oduzima, normalno će se moći voziti po cijelome svijetu osim u RH za vrijeme izrečene zaštitne mjere koja će stići sa tom spomenutom obavijesti.
     
    Sud ima ovlast novčani dio kazne umanjiti za 75% i smanjiti zabranu upravljanja na 1 mjesec, odnosno uopće je i ne izreći, ali i u potpunosti potvrditi kaznu policije. Sud također ima ovlast okrivljenika u potpunosti osloboditi odgovornosti, ali to se ne može postići bez grube pogreške policajca koji je postupao.
     
    Najgore je da prigovor bude napisan u smislu "bio sam tada na planetu Marsu" jer će sud potvrditi visoku kaznu i zabranu upravljanja izrečenu u obveznom prekršajnom nalogu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija