Jump to content

qwerty7

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    qwerty7 je reagirao na Matrix u Otpis zakonskih zateznih kamata // stečeno bez osnove   
    Ukratko,
    vjerovnik ima pravo ali ne i obvezu da uz glavnicu potražuje i kamate,tako da nevidim nikakakav izgovor u ""stjecanju bez osnova""
  2. Hvala
    qwerty7 je reagirao na Borbena7 u Jedna nekretnina, dva tereta   
    Kada se nekretnina proda namiruju se troškovi postupka, porezi i druge pristojbe, ovrhovoditelj te založni vjerovnici koji su upisani u zk..., a Vi kao kupac možete biti mirni kada se po namirenju zabilježbe izbrišu iz zk.
  3. Hvala
    qwerty7 je reagirao na Spitfire u Kupovina nekretnine koja je dijelom nelegalizirana   
    To bi vam okvirno mogli reči u upravnom odjelu za prost. planiranje i gradnju JLS. Kao i
    ovo jer su oni zaprimali zahtjeve bez obzira da li ih je kasnije preuzela Agencija, mada bez broja je to pomalo nemoguća misija.
  4. Hvala
    qwerty7 je reagirao na Spitfire u Kupovina nekretnine koja je dijelom nelegalizirana   
    1 Nije fora nego legalizacija u redovnom postupku, dakle bez povoljnijih uvjeta koje propisuje Zakon o postupanju sa nezakonito izgrađenim zgradama.
    1.1 Upravo to.
    2 Sve oko veličine čestice, izgrađenosti i ostaloga propisuju odredbe za provođenje prostornog plana. Ako nije građeno po odredbama PP o tome vam ovisi i odg. na zadnje pitanje.
    2.1 Ponavljam, zaprimit će vam zahtjev uz potrebnu dokumentaciju no radi se o redovnom postupku legaliziranja nezakonito izgrađene zgrade u kojem nema povoljnijih uvjeta, zgrada mora biti izgrađena po odredbama prostornog plana, kazne za zadržavanje su veće kao vodni i komunalni doprinosi. Ukoliko bilo što odstupa od odredbi prostornog plana, legalizacija vjerovatno neće biti moguća. 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija