Jump to content

acter

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. 1. Potrebno je izvršiti uvid uzbirku isprava u knjizi položenih ugovora i vidjeti kako su se ostali vlasnici knjižili u toj zgradi. 2. Original ugovora o investicijama potražiti u GSK u Savskoj ili u državnom arhivu u Opatičkoj.
  2. Molim uvažene kolege da, ukoliko imaju kakvih informacija o ovoj dvojici odvjetnika, da ih iznesu. Hvala.
  3. Kolega, evo i ja sam u istoj banani kao što si ti, nadam se bio. Je si prošao na popravnom? I ja sam isto pao KM i popravni mi je kod Baranović. Kako je bilo? Dojmovi? POzdrav.
  4. acter

    Popravni

    Poštovani kolege! Dali ima itko kakvih iskustava ili bilo kakvih saznanja s obzirom na ponavljanje iz kaznenog matrijalnog. Naime prošli tijedan sam pao iz navedenog predmeta i nije baš da mi je sve jedno... Unaprijed zahvaljujem...
  5. Ej djetelina, molio bih pitanja i odgovore od Lovrić i Vlahinje... moj e-mail: frane.sladoljev@gmail.com
  6. Poštovani kolege, molim sve koje znaju što o tome kako odgoditi ispit, budući da mi je stiglo rješenje od ministarstva gotovo 26 DANA prije datuma za koji sam prijavio ispit. Šta mi je činiti? Pomagajte...
  7. E moj kolega u istom smo kupusu... Ja ti ucim od devetog mjeseca, uz posao i mogu ti reci da mi je poprilicno naporno. Pretpostavljam da neces dobiti puno vremena za ucenje pa si primoran na ovakav nacin ucenja. A sada jedno pitanje za sve koje izlaze u siječnju? DALI ITKO ZNA KOLIKO CE TRAJATI TAJ ROK I DALI SE TO IKAKO MOZE SAZNATI?
  8. evo, (ako te tjesi) ja imam pravo na 2 slobodna dana za ucenje i polaganje pravosudnog!! i mjesec dana za ucenje mi se iz ove moje pozicije cini kao dar sa neba!! btw. radim u drž. upravi Ne mogu vjerovati da ce neko dobiti manje od mene za učenje pa san pomalo i zbunjen ne bi ti htio ubediravati, ali to je stvarno katastrofa...Reci mi kako misliš organizirati ucenje, kad misliš izaći, jesi li već počeo ućiti...?
  9. KP ucim po zakonu - prvih 90. članaka, KPP- sam se odlučio po skripti od prof. Tomaševića - 87. str. i po zakonu. Čini mi se dobra kombinacija jer je skripta dosta temeljito sastavljena i tesko da ima koji nedostatak.... Do 21. 9. namjeravam proći KPP pa onda na GP i Trgovačko...Kako napreduje tebi...?
  10. Ja sam POČEO učiti oko 1.9., koji dan prije i u tih 10-tak dana sam proša kazneno materijalno po zakonu i skripti, malo koristeći i udžbenik. Dnevno oko 3-4 sata ucenja poslije posla. . Nadam se da cu uspiti do 1.11.procitati sve, ako nastavin ovim tempom, a s obzirom na tvoje iskustvo sada mi se čini da je to vrlo moguće ukoliko ne budem uzimao puno dana neradnih...Iz cega si ucila KPP, jer sutra prelazim na to...?
  11. Meni se čini da imaš dosta vrimena za ponoviti sve i dva puta do roka u 11. mjesecu... Nego, koliko ti je tribalo da procitaš sve, kojom dinamikom si učio i koliko temeljito?
  12. Hvala matija7 na tome na što si nam predočila(o) svoje iskustvo s pravosudnog ispita i u svemu se slažem što is iznio(la) u svojoj objavi. Međutim bio bi ti još zahvalniji kada bi malo detaljnije i konkretnije, na objektivan način opisao(la) tijek svog učenja na način da ga prikažeš koliko je trajao vremenski, koliko si učio(la) dnevno, koliko si se odmarao(la),da li se učilo uz rad, kakve su bile pauze u danu, tjedne pauze itd...
  13. Gledaj, ja ni ne mislim početi učiti mjesec dana prije ispita i naravno da je za to vrijeme nemoguće spremiti toliko gradivo, već mi je namjera za vrijeme dok radim tj. do pocetka 11. mj. pročitati sve (znači dnevno oko 4 sata, 2 i po mjeseca), a kad krenem na ucenje da zapravo već pocnem ponavljati lagano... Na taj nacin bi trebao za svaki predmet da ga pročitam malo detaljnije prema mojoj procijeni oko 12-13 dana, šta nije (budimo realni ni tako malo. Imao sam dosta prilike od starijih kolega ćuti da je 3 mj. cak i puno vremena za održavanje toliko podataka u svojoj glavi a da je 2,5 mj. sasvim, sasvim dovoljno.
  14. A i nisi me bas utješila...))))tvoj prijatelj i kolega je dobio čak i mjesec i po dana, a ja samo 1. mj. dana. No unatoč tome sam došao do zaključka da se može to i proći sve. naime, sve sam bacio na papir i kalendar. Po mojim procijenama do početka 11. mj. bi moga sve pročitati, a od tada kada odem na učenje sve ponoviti 2 puta... najgore je od svega šta na poslu ima puno posla i neznam jeli se da to sve izdržati, jer već sada imam podočnjake....Kako tebi ide, kakav ti je plan rada, kakve si rokove sebi odredila itd...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija