Jump to content

Warrior1700

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Warrior1700 je dobio reakciju od D kao Damien u Iz profesionalne u opću   
    Da bi se žalio moraš prvo izaći na komisiju u HZMO i od njih dobiti rješenje nekakvo. Što se tiče kontrolnog pregleda koji očekuješ mogu te zvati a ne moraju. Na tom kontrolnom pregledu gledaju da li imaš i dalje kontinuitet liječenja...da li dižeš lijekove i da pogledaju nalaze koje imaš kod sebe a oni ih nemaju. 
    Da bi prebacio iz opće u profesionalnu mora ti liječnik OP  napraviti obradu za IKU i predaješ na HZMO sve nalaze od zadnje komisije te čekaš rješenje. Morao sam predati original nalaze, presliku zdravstvenog kartona od zadnje komisije , rješenje o trajnom statusu RVI-a i obradu od doktora opće prakse.
  2. Sviđa mi se
    Warrior1700 je dobio reakciju od Kuki68 u Vracanje 10 % mirovine HRVI   
    Ako se ne varam...na dan izdavanja rješenja o mirovini na kraju piše da li se uzima 10% ili ne i koliko bodova iznosi tako umanjena mirovina. Kasnije (nakon usklađivanja) samo taj broj bodova treba množiti sa AVM.  Mislim da usklađivanjem kada mirovina poraste ( a po rješenju se nije uzelo tih 10% ) neće mirovinsko umanjivati. Po osobnom iskustvu mirovina bila 3520 kn , i uzeli mi samo tih 20 kn preko.... a sa idućim usklađivanjem nije više nitko ništa skidao. Kada sam iz profesionalne prebacio u opću dobio novo rješenje u kojem se navodi da mi se skida puni iznos od 10% . Odem u mirovinsko (pošto sam dobio samo 150kn veću mirovinu od one koju sam primao) i pravnica objasni da sam dobio veću mirovinu ali da su mi više i uzeli , te će se to uzimanje smanjivati 1.7 i 1.1.24.
  3. Hvala
    Warrior1700 je dobio reakciju od Mate1111 u Dionice   
    Vjerovatno ćeš  dionice Veletržnice uokviriti i staviti na zid kao i ja sa dionicama Dalma d.d. Split
    Takve dionice ne budu na burzi i ne možeš sa njima ništa, i onda firma ode  u stečaj . Na moj upit  Cerp mi je odgovorio da su oni ispunili zakonsku obvezu i ustupili besplatno dionice a što one ne vrijede ništa nisu oni krivi. 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija