Jump to content

Damaiondie

Korisnik
  • Broj objava

    71
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Damaiondie je dobio reakciju od G-man u Rok za preuzimanje kaznenog progona   
    Poštovani,
    U pravu ste, tako je potvrdio i savjetnik u ODO. Napomenuo je kako se ne trebamo brinuti zbog toga jer smo 2 podnositelja i dok jedan od nas nije primio Rješenje, ne teče rok. Nisam izvršila uvid u spis jer bi to bilo istovjetno primanju Rješenja. Savjetovano mi je da ne podižem Rješenje dok se odvjetnik ne vrati s go.

    Zahvaljujem Vam na savjetima i mišljenju.
    Lijepi pozdrav!
  2. Sviđa mi se
    Damaiondie je dobio reakciju od čudo u Od kad moram placati pricuvu?   
    Postovani Zeljac,
    Isprike ako sam nesto pogresno napisala. Nisam ni pomislila da imate lose namjere, vec htjela pojasniti da mi nije bio cilj izbjeci placanje pricuve, vec samo saznati od kad sam to duzna raditi. Cim sam dobila odgovore, odmah sam platila.

    Ispricavam se sto Vas gnjavim i postavljam glupa pitanja, ali budite tako ljubazni da mi napisete redosljed radnji.
    Znaci uspjela sam namoliti predstavnika da organizira sastanak suvlasnika (na kojem sam saznala da je to prvi sastanak IKAD, ne ove godine, ne ovo desetljece, ikad!). Obavijestila sam ih o stanju krova, pogledali su slike curenja i slozili se da se nitko ne slaze da se krov popravlja osim mene. Kad sam ih upoznala sa stavnom upravitelja, rekli su da je to normalno i sto bih ja htjela.
    Da li unatoc tome moram svakome preporuceno slati obavijest da krov curi?

    Sto nakon toga? Sudskog vjestaka sam vec zvala (njih 4), a samo jedan mi je odgovorio i to da moram preko suda traziti osiguranje dokaza i to na nacin da trazim dezurnog suca pa da njega pitam. To da postoji dezurni sudac (OGSZG) kojeg se moze nesto takvo pitati mi je potpuna nepoznanica. Ne poznam niti jednog pravnika koji bi mi mogao dati odgovor pa se, evo obracam Vama. 
    Kako izbjeci poslovodstvo bez naloga?

    Ranije sam vec postavila temu oko curenja krova, ispricavam se ako sam ta pitanja trebala nadovezati na toj temi.

    I da, ni u jednom trenutku nije bilo nikakve ljutnje, vec samo zahvalnost na vremenu koje ste Vi i Borbena7, a i drugi na drugim temama, uzlozili da pomognete meni i ostalima koji si ne mozemo priustiti odvjetnika.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija