Jump to content

Consuela

Korisnik
  • Broj objava

    47
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Consuela objavio

  1. Na bolovanju sam zbog operacije tumora na maternici. Oporavak teče dobro ali vratila bih se polako svakodnevnim aktivnostima pa tako i vježbanju i laganoj rekreaciji radi učvršćivanja prerezanog trbusnog mišića jer je rez bio klasičan. Smijem li ja to za vrijeme bolovanja ili tek kada krenem na posao?

  2. Postovani moj otac digao je kredit u banci kovanica. Ja sam bila suduznik i u meduvremenu je preminuo i ja ga sada vracam.U banci je depozit od kojih 6000kuna iz kojega mogu zatvoriti zadnjih 6 rata. U banci mi ne daju zatvoriti kredit jer javni bilježnik nije naveo a nije nas niti pitao imamo li depozit nego samo kredit i mi smo rekli koliko. U banci sada tvrde da mi do depozita ne mozemo nego da moramo ponovno pokrenuti na opcinskom sudu postupak kojim bi javni bilježnik na papire nadopisao sporni depozit. Mozete li mi molim vas reci da li je to zakonski i koliko ce nas kostati otvaranje ponovnog postupka na opcinskom sudu i ponovni trosak javnog bilježnika. Radi se o nekih 6000 ili 7000 kuna depozita.

  3. Poštovani suprug ima slobodni obrt. Želio bi ga prebaciti na mene. Obrt nije u sustavu pdv -a. I meni njemu je to dodatna djelatnost. Zbunili su nas na poreznoj. Ne znamo sto nam je povoljnije zatvoriti pa otvoriti ili da ja udem kao partner a on izađe. U obrtu je auto koji moramo također prebaciti. Postoji li šansa da izbjegnemo placanje 5% poreza? Koji nam je nacin najpametniji???Sto napraviti?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija