Jump to content

ladyzz

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    ladyzz je reagirao na drot13 u Fizički napad bez posljedica   
    Nije uobičajena praksa (prvo sutrebali doći, a drugo su trebali gledati video nadzor, vidjeti je li ostavljao podatke i dr.) i možeš poslati mail s upitom na policijsku upravu (bilo koji mail na njihovim stranicama), pa ćeš vidjeti što će ti odgovoriti.
  2. Hvala
    ladyzz je reagirao na Denver41 u Neisplaćene studentske zarade i solidarne odgovornost   
    Trebalo bi se primjenjivati to što u Pravilniku piše, jer se radi o kogentnoj podzakonskoj odredbi kojoj se ugovorne odredbe ne bi smjele protiviti. Osim toga, ova odredba iz ugovora ( ako glasi tako kako ste naveli ) ne bi nužno isključivala odredbu o solidarnoj odgovornosti. Naime, SC vas zaista isplačuje tek po primitku  uplate od poslodavca. Međutim, ako poslodavac po dospijeću odbija platiti, te se nadalje pokaže da se naknada ne može naplatiti ( kod vas stečaj ), onda bi svakako trebala vrijediti odredba o solidarnosti. 
    Niste se morali odreći kamata. Međutim, možda ste vi ovdje na kraju čak dobro i prošli jer bi se ovdje moglo raditi o zastari obzirom na protek od 5 godina ako se ne varam, iako je pitanje od kojeg točno trenutka teče zastara..
     
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija