Jump to content

disupare

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    disupare je reagirao na Branko Lozic u Uhvaceni s 1 gramom marihuane   
    Pozdrav ja bih da se nadovezem treba mi odgovor hitno. Pretresli su mi vozilo danas i mene i nisu nasli nista osim rizle. Pola grama sam sakrio prvo kod sebe zatim u vozilo interventne dok su me drzali. Pustili su me jer nisu nista nasli, nikad nisam osudjivan ranije i punoljetan sam. Zanima me sta kada nadju to u vozilu, da li postoje sanse da znaju da sam ja i tako to? Hvala unaprijed.
  2. Hvala
    disupare je reagirao na Borbena7 u Ovrha nad autom na koji imam punomoć   
    Može  Sretno Vam
  3. Hvala
    disupare je reagirao na Borbena7 u Ovrha nad autom na koji imam punomoć   
    Najbolje da odete do suda i da tražite da Vam se odobri uvid u spis, jer ste treća osoba u postupku. Moguće da je ovrha pokrenuta zbog nekakvog manjeg duga, jer zakon ne ograničava visinu duga da bi se mogla pokrenuti ovrha na automobilu. Svakako po uvidu u spis ćete biti pametniji. Također, ukoliko budete u mogućnosti, pogledajte je li vlasnica primila rješenje o ovrsi, odnosno je li uopće upoznata da je pokrenuta ovrha na tom automobilu.
  4. Hvala
    disupare je reagirao na esigente u Problemi s vlasništvom auta   
    Ne vidim u cemu je problem, imas punomoc vlasnice da auto mozes prodati. Uzmez kupoprodajni ugovor, popunis ga na nacin da je gospodja prodavatelj, a ti kupac, po punomoci potpisujes se na mjesto prodavateljice. Ugovor ne treba ovjeravati kod biljeznika, samo sa dokumentima i kupoprodajnim prijepis na novog vlasnika se obavlja u STP.
  5. Hvala
    disupare je reagirao na ledena_kisa u (ne)uzdržavanje studenta   
    Roditelj je dužan uzdržavati svoje dijete ako je zdrav i sposoban za rad. Primanja su nebitna. On je dužan svoje izvršiti. Izuzetak mogu bit jedino osobe koje nisu sposobne zaraditi za uzdržavanje.
  6. Hvala
    disupare je reagirao na ledena_kisa u (ne)uzdržavanje studenta   
    Gledajte, mora. Ja bi išao u sudski postupak, te ukoliko ste pravni laik, tražite odvjetnika preko besplatne pravne pomoći u županiji. Otiđite u ured državne uprave po obrazac i uputstvo. Također, ako netko uporno odbija isplatiti uzdržavanje, a sposoban je raditi, protiv njega će se po službenoj dužnosti podnijeti kaznena prijava radi neisplate uzdržavanja, a u tom slučaju onome tko odbija uzdržavati prijeti zatvor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija