Jump to content

Niksha91

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    Niksha91 je reagirao na Nixon1973 u Mirovina   
    Pa zakon je za sve isti. Postoji samo 1 koji važi kako za vas, tako i za mene, i sve druge koji traže braniteljsku mirovinu kao hrvi. Ako je prije zakon išao na ruku ljudima, danas to nije tako. Druge su okolnosti, vremena, politika, klima u drustvu. Osobno sam prošao vještačenje i čekam reviziju. Nije mi nitko ništa rekao u mojoj područnoj službi zavoda, ali ja znam šta sam dobio 20-80% djelomično nesposobnost. Slijedi mi žalba I tužba kad dođe rješenje.
    Vama sretno!
     
  2. Hvala
    Niksha91 je dobio reakciju od Nixon1973 u Mirovina   
    Možda se nismo shvatili tj. ja nisam bio dovoljno jasan. Nisam ja to sada dobio tj. po novom zakonu, u mirovini sam od 2007. kada dobivam profesionalnu 20/80,pa koju godinu kasnije opću 30/70,pa 50/50 da bi prije desetak godina završio na općoj i 60/40 te od prije prije 6 godina imam 30% HRVI za stalno.
    U tih zadnjih desetak godina sam predavao nekoliko puta liječničku dokumentaciju sa kontinuitetom liječenja na vještačenje, ali su me uredno odbijali i ostavljali na omjeru 60/40.
    Prijatelju bilo kako bilo puno ti HVALA na odgovorima 👍
  3. haha
    Niksha91 je dobio reakciju od prof u usporedni izračun mirovina   
    Poštovani Prof,
    odgovor je kako Vam i nick sugerira tj.profesorski . Jasno kako u članku nema ništa spornog,ali u "ludoj glavi" ima, zato i tražim malu pomoć jer mi se čini kako dragovoljci ovim Zakonom opet nisu uvaženi na adekvatan način.Profesore HVALA Vam na trudu i vremenu uz srdačan pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija