Jump to content

Yokohama

Korisnik
 • Broj objava

  60
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Yokohama

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

276 pregleda profila
 1. Dame se oglašavaju i u jednom našem tjednom oglasniku koji se redovito ažurira, mislim da je to legalno.
 2. Yokohama

  Putovnica

  Ovaj forum mi se prvi otvorio pa sam kulturno postavio upit.
 3. Poštovani, Ističe mi putovnica. Koji dokumenti su potrebni za produženje putovnice ? Hvala.
 4. Imam pitanje u vezi dizanja ljeka u apoteci. Vratio sam se poslje nove godine (15.01) iz inozemstva, tad je bilo još sve normalno, bez kontrola. Trebao bih sada po lijek i čujem da provjeravaju dokumente, OIB. Da li bi imao kakvih problema s obzirom da sam u siječnju došao u HR ?
 5. Kod prodaje dam i pokvaren sat sa stvarnim stanjem km. Nemam problema s tim, svakom je jasno da auto nema tako malo km i dapače neka provjeri u povijesti na tehničkom. Pitam samo za prolaz na tehničkom da ne bi bio neki problem u vezi toga. Hvala.
 6. Nadam se da sam na ispravnom podforumu, zanima me sljedeće. Na autu mi je prestao iz nekog razloga raditi km sat. Na otpadu sam našao ispravan koji radi, samo što su prijeđeni kilometri puno manji, za oko 100.000 km. Da li bi radi tih kilometara imao problema na tehničkom pregledu ?
 7. Yokohama

  Spis

  Znači li to da nema više postupanja po predmetu ? Želim prijaviti kazneno djelo koje se tiče tog predmeta. Mogu li to u tom slučaju ?
 8. Yokohama

  Spis

  Zanima me što točno znači arhiviranje spisa. Znači spis je s određenim datumom arhiviran. Da li se time smatra da je postupak okončan ?
 9. U sličnoj situaciji sam bio i ja, mogu Vam reći da nema koristi od natezanja s njima u obliku prijava, predstavki, tužbi..jer na žalost nitko neće ništa poduzeti a vi ćete imati samo troškove. Institucije su potonule.
 10. Znači postoji li ministarstvo/institucija kojoj bih uputio predstavku o nepravilnosti u radu pravosuđa, zdravstva,,. a da nadzire rad svih institucija ?
 11. Hvala moderatoru na novoj temi, zanima me još kome se mogu obratiti, kojoj instituciji da iznesem predstavku o navedenom, ovdje je samo mali dio.
 12. Da, naravno u pravu ste, ne može se uvjetovati zakon. To se neće mijenjati. Ali zato smo svjedoci novijih događaja..jer ako ste građanin jedne države onda bi trebali imati minimum neke zaštite, barem zdrastvene, pravosudne..
 13. Možda je ova rasprava za novu temu neka je moderator premjesti jer me zanima kako to da meni osobno je prijem na hitnu odbijen jer nemam zdrastveno nego koristim skupe usluge privatnih (ne državnih ) klinika,.. ukratko ja se ne sjećam da me država ikako štitila ili usvojila neki moj zahtjev (npr. energetsku obnovu kuća gdje su prošli zahtjevi preko veze, moj ne po istim kriterijima ) a zauzvrat ja iste te zakone moram poštivati.
 14. Slažem se s vama, znači država nas ne štiti u zamjenu za zakone..kako je rečeno par postova gore.
×
×
 • Napravi novi...