Jump to content

DenisV

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O DenisV

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. da li se moguće uknjižiti u zemljišne knjige samo na temelju predugovora o kupoprodaji, tj. bez zaključivanja glavnog ugovora o kupoprodaji?
 2. parcelu mi sječe javna cesta međutim općina se još nije uknjižila na nju, da li je moguće dobiti građevinsku dozvolu ako to još nije rješeno?
 3. nedavno sam primijetio da mi dio parcele zahvaća buduću javnu cestu prema novom prostornom planu moje općine, da li općina ima pravo tek tako uzeti privatno vlasništvo i izgraditi tu cestu?
 4. Skoro pa 10g sam išao na redovne kontrolne preglede u privatnu polikliniku kod uvijek istog oftamologa, imao sam povjerenja u njega i nisam nikad tražio drugo mišljenje, i tako zadnji kontrolni pregled pukom slučajnosti nije bio dostupan moj oftamolog te sam išao kod njegovog kolege, i onda šok, kada je on vidio moju situaciju i nalaze se iznenadio kako njegov kolega nije ništa reagirao niti zatražio ikakve dodatne preglede, s obzirom da u tom periodu od 10g, zbog određenih vidnih problema, sam izgubio 40% vida a što sam mogao zaustaviti da se na vrijeme reagiralo, da ne dođe do ovakvog pogorš
 5. Prijatelj je kupio malu građevinsku parcelu koja ima svoju česticu, odmah uz nju je asfaltirani put koji također ima zasebnu česticu, i parcela i put su u vlasništvu iste osobe, vlasnik nije htio prodati put jer se boji da novi kupac ne bi radio neke probleme susjedima s obzirom da njime prolaze još dvoje njegovih prijatelja iz okolnih kuća, sad me zanima da li on može zabraniti prolaz novom vlasniku, a to je jedini put koji vodi do njegove parcele ili tražiti naknadu za pravo prolaza, tj. može li mu raditi bilo kakve probleme iako taj put je napravljen ima više od 30g i svi okolo se koriste n
×
×
 • Napravi novi...