Jump to content

Lessie

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Mislim na ukupne troškove spora. Koliku odštetu mogu očekivati po dobitku spora? Obrazloženje otkaza je lažno što se može dokazati podatcima mog profila na blagajni i snimkama video kamera u poslovnici. Želim jedino da odgovaraju zločinitelji za nanesenu štetu i uvredu te da se ukloni laž kojom sam pismeno i službeno oklevetan.
  2. Razumijem. Kontaktirao sam poslodavca i izjavio je da je odgovor na zaštitu povrijeđenog prava i molbu za povratak na radno mjesto neodgovaranje u vidu opoziva odluke. Nikada nisam pokretao sudski postupak a zbog navedenog slučaja nisam u povoljnoj financijskoj situaciji. Možete li me uputiti kako dobiti besplatnu pravnu pomoć? Kolike troškove mogu očekivati ? Hvala Vam na pažnji i pomoći.
  3. Znači otići se obratiti za pomoć općinskom sudu? Ili mislite angažirati odvjetnika i pokrenuti slučaj?
  4. Poštovani. Molim za stručni savjet. Otkaz mi je uručen bez ikakve prethodne usmene ili pismene opomene. Navedeno obrazloženje je djelomično neistinito djelomično iskrivljeno. Poslovnik i pravilnik firme niti ugovor nisam povrijedio ni po kojoj stavci. Poslodavcu sam po uputi uputio žalbu sa povratnicom. Unatoč obvezi odgovora unutar 15 dana odgovor nisam primio, povratnicu sam primio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija