Jump to content

Mide

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Mide

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Ok. Hvala. Ali mene zanima da li ona ima pravo po nekom osnovu na državljanstvo? Po majci ? Inače ima crnogorsko i bih državljanstvo...
 2. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
 3. Ima. U kojim dokumentima se  supruga rođena 1977.g. izjašnjavala kao Crnogorka?

  Radna knjižica, popis stanovništva...Na koji način postoji mogućnost stjecanja državljanstva? Hvala na pomoći...

  1. Borbena7

   Borbena7

   Pište na svom profilu, a teško da će Vam netko tu vidjeti objavu i odgovoriti.

  2. Mide

   Mide

   Hvala.

    

 4. Radna knjižica, popis stanovništva...Na koji način postoji mogućnost stjecanja državljanstva? Hvala na pomoći...
 5. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
 6. Pozdrav! Zanima me ima li moja supruga, koja je rođena 1977. godine u Tuzli, BiH, osnova za podnošenje zahtjeva za stjecanje HR državljanjstva. Tata joj je crnogorac i ona je po njemu u svim dokumentima upisivana kao crnogorka. Mama joj je hrvatica, rođena i krštena 1949. godine u Zemunu. Mama ima HR državljanstvo, domovnicu, putovnicu. Svi žive u Modriči , BiH. Supruga ima i domovnicu od djeda još iz doba Kraljevine Jugoslavije, djed je bio u domobranima. Ima li supruga ikakvog osnova po majci ili djedu na HR državljanstvo? Hvala!
×
×
 • Napravi novi...